U umut123454 Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 3 8 Mart 2020 #1 Eskiden çalışan mikrofon artık çalışmıyor.
D dennizgffb Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 3 8 Mart 2020 #2 Driver güncellemeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2020 #3 Harici mi dahili mi? Masaüstü ise anakart nedir? Dizüstü ise marka model nedir? Windows sürümün nedir? Sadece ses programlarında mı çalışmıyor? Eskiden demiştin en son ne zaman çalıştı yani? Aygıt yöneticisi altında ses ile ilgili donanım gözüküyor mu? Ses denetimi altında mikrofon gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
Harici mi dahili mi? Masaüstü ise anakart nedir? Dizüstü ise marka model nedir? Windows sürümün nedir? Sadece ses programlarında mı çalışmıyor? Eskiden demiştin en son ne zaman çalıştı yani? Aygıt yöneticisi altında ses ile ilgili donanım gözüküyor mu? Ses denetimi altında mikrofon gözüküyor mu?
xKralTR123 Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 3 17 Mayıs 2020 #4 Aynı sorun bende de var durduk yere ses gitmemeye başladı bilgisayar mikrofonu görüyor ama ses hiç bir şekilde gitmiyor driverları silip tekrar yükledim yine olmuyor (mikrofon başka pc de çalışıyor) Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var durduk yere ses gitmemeye başladı bilgisayar mikrofonu görüyor ama ses hiç bir şekilde gitmiyor driverları silip tekrar yükledim yine olmuyor (mikrofon başka pc de çalışıyor)
Onurasfskhm1 Femtopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 15 3 Eylül 2020 #5 Merhaba çözdüyseniz bana yazar mısınız arkadaşlar lütfen? Artı 0 Eksi
korsanplayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 1.050 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #6 Arkadaşlar çözen oldu mu? Format da denedim olmuyor beyler. Artı 0 Eksi