ÖmerÖzdemirrr Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, yeni mikrofon aldım ama kırmızı jet ve yeşil jet var. Kulaklıkta bir de USB girişi var ama benim bilgisayarımda kırmızı jet yok. Ne yapmam lazım? Sadece yeşil ve mavi var.
Arkadaşlar, yeni mikrofon aldım ama kırmızı jet ve yeşil jet var. Kulaklıkta bir de USB girişi var ama benim bilgisayarımda kırmızı jet yok. Ne yapmam lazım? Sadece yeşil ve mavi var.
BuraksWinner Picopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #2 Resim atabilir misin daha iyi yardımcı olayım Artı 0 Eksi
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #3 Mavi olan yere takın. Windows ne taktınız diye soracak. Sen de mikrofon diyeceksin. Artı 0 Eksi
KS KS ÖmerÖzdemirrr Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #4 Baş-ül Adam dedi: Mavi olan yere takın. Windows ne taktınız diye soracak. Sen de mikrofon diyeceksin. Genişletmek için tıkla... Ama öyle bir seçenek sunmuyor ki takınca napmalıyım lütfen yardım et. Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Mavi olan yere takın. Windows ne taktınız diye soracak. Sen de mikrofon diyeceksin. Genişletmek için tıkla... Ama öyle bir seçenek sunmuyor ki takınca napmalıyım lütfen yardım et.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #5 ÖmerÖzdemirrr dedi: Ama öyle bir seçenek sunmuyor ki takınca napmalıyım lütfen yardım et. Genişletmek için tıkla... Taktığın zaman Kayıt Aygıtları'nı SS alıp buraya at. Eki Görüntüle 864270 Artı 0 Eksi
ÖmerÖzdemirrr dedi: Ama öyle bir seçenek sunmuyor ki takınca napmalıyım lütfen yardım et. Genişletmek için tıkla... Taktığın zaman Kayıt Aygıtları'nı SS alıp buraya at. Eki Görüntüle 864270
KS KS ÖmerÖzdemirrr Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #6 Baş-ül Adam dedi: Taktığın zaman Kayıt Aygıtları'nı SS alıp buraya at. Eki Görüntüle 864270 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Taktığın zaman Kayıt Aygıtları'nı SS alıp buraya at. Eki Görüntüle 864270 Genişletmek için tıkla...
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #7 ÖmerÖzdemirrr dedi: Eki Görüntüle 864323 Genişletmek için tıkla... Kullanabiliyor gözüküyorsunuz zaten. Artı 0 Eksi
ÖmerÖzdemirrr dedi: Eki Görüntüle 864323 Genişletmek için tıkla... Kullanabiliyor gözüküyorsunuz zaten.
KS KS ÖmerÖzdemirrr Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #8 Baş-ül Adam dedi: Kullanabiliyor gözüküyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Evet Ama Ses Gitmiyor İşte Calışmıyor Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Kullanabiliyor gözüküyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Evet Ama Ses Gitmiyor İşte Calışmıyor