Mikrofon için sağlam gürültü engelleyici önerisi

• Konuyu başlatan Rub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 726

Rub

Hectopat
Daha fazla  
1-2 saat sonra bilgisayarımdan buzdolabı sesleri gelmeye başlıyor. Böyle de sesim anlaşılmıyor. Herhangi bir güzel gürültü engelleyici var mı? Ayarları nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

1-2 saat sonra bilgisayarımdan buzdolabı sesleri gelmeye başlıyor. Böyle de sesim anlaşılmıyor. Herhangi bir güzel gürültü engelleyici var mı? Ayarları nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.
Harici mikrofon olması zorunlu mu ? Yoksa kulaklığa bağlı mikrofon olur mu ?

Uygulama istemiştim ben.

Krisp'i kullanıyorum discorddayken de sesim robotik sese dönüşüyor onu kullandığım zaman.
Discorda zaten krisp entegre onu açıp kullanmalısınız. O engellemiyorsa giriş hassasiyetini manuel yapıp arttırarak sorunu çözebilirsiniz. Fiziksel olarakta mikrofonda yok ise bir pop filter alabilirsiniz.

Discorda zaten krisp entegre onu açıp kullanmalısınız. O engellemiyorsa giriş hassasiyetini manuel yapıp arttırarak sorunu çözebilirsiniz. Fiziksel olarakta mikrofonda yok ise bir pop filter alabilirsiniz.
Discorddaki krisp'i kullanıyorum zaten. Teşekkürler önerileriniz için.

Ben ikisini bir çalıştırdınız sandım, Krisp'i ayrı şekilde indiripte kullanabiliyorsunuz eğer Discorda bulunan entegre hali işe yaramıyorsa bir de öyle deneyin.
[URL unfurl="true" ]https://krisp.ai/[/URL]
Az sonra deneyeceğim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı