Çözüldü Mikrofon kullanılmaya başlandığı anda kendi sesimi duyuyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umudatalim

Kilopat
Merhaba bugün Logitech G432 model kulaklığı aldım, garip bir şey fark ettim mikrofonumu kullanacak bir uygulama açtığım anda kendi sesimi duymaya başlıyorum. Gerek discord olsun, gerek voicemeeter. Hatta ses aygıtlarını kontrol ederken mikrofon kısmına geldiğim anda dahi kendi sesimi duyuyorum.

Ne yapmalıyım, eski kulaklığımda bu tür bir durumla karşılaşmamıştım.

Not: Aşağıdaki fotoğraflarda çizgili alanda yeşil ışık yanan yerde kendi mikrofonumu takıyorum, konuşmaya başlıyorum ve o alan yeşil olduğu anda kendi sesimi duyuyorum. Fakat farklı bir mikrofon takıp konuşmam taktirinde kendi sesimi duymuyorum.

Dosya Ekleri

• suansesvar.png
    suansesvar.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 536
  • suansesyok.png
    suansesyok.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 491
Son düzenleme:
Çözüm
Sorunu kulaklığın driverını indirip, yan sesi kapatarak çözdüm. Logitech model kulaklıkların bir özelliğiymiş.
Denetim Masası -> Ses -> Kayıt -> Mikrofonu seç -> Özellikler -> Dinle Sekmesi yolunu takip ettikten sonra. Önüne gelen ekranda "Bu Aygıtı Dinle" seçeneğinin tikini kaldırıp, uygulayarak sorunu çözebilirsin.

Denetim Masası -> Ses -> Kayıt -> Mikrofonu seç -> Özellikler -> Dinle Sekmesi yolunu takip ettikten sonra. Önüne gelen ekranda "Bu Aygıtı Dinle" seçeneğinin tikini kaldırıp, uygulayarak sorunu çözebilirsin.
Dinle yerine özel kısmında AGC'nin tikini kaldırınca kendimi sesimi duymamaya başladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı