ekran tam çıkmamış, ama mikrofondan dinle yapınca böyle bir ses geliyor, karşı tarafa da aynı şekilde gidiyor.
Kulaklığı takın taktıpınız uç kısmını oynatın eğer ses kesiliyorsa veya sesiniz gidiyorsa kablolarda kopma vardır.
Mikrofonun şaselemesinde sıkıntı var. Kablonun veya jakın içindeki şase teli kopmuş veya temas etmiyo olabilir.
Geçti o şekilde, nasıl düzeltebilirim onu?
Nasıl düzeltebilirim?
Anakart değiştirsem düzelirmi peki?Düzelmez kusura bakma benim dediğim zaman düzeliyorsa düzelmez.
Anakart değiştirsem düzelir mi peki?
Telefonda denedim çalışıyor, kasaya da elimi biraz değdirirsem arada bir azalıyorBak başka mikrofon dene. Ya da çıkar mikrofonu sesi aç ses gelmiyorsa mikrofon arızalı başka mikrofon dene mesela kulaklıklarda olan.
Telefonda denedim çalışıyor, kasaya da elimi biraz değdirirsem arada bir azalıyor.
Tamamdır, yardımın için teşekkür ederim. <3Haa kardeş ben anladım jak girişi kısa ondan yapıyor mikrofonun jak girişi kısa başka mikrofon almalısın. Kısa derken ince.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.