Mikrofon mu mikrofonlu kulaklık mı?

ynot

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 500-700 TL arası bir mikrofon almak istiyorum ama kulaklığım da yok ikisini ayrı ayrı mı alayım yoksa direk mikrofonlu kulaklık mı? Bir de ürün tavsiyesi verirseniz sevinirim.

Bence mikrofonlu kulaklık :) Oyun oynamaktan başka işi olmayanlar için :D Discord'da sohbet et ve oyununa odaklan. Youtube düşünüyorsan ayrı bir mikrofon alman iyi olur bence. Daha mantıklı gibi geliyor. Ne gibi modeller önerirsin dersen bi kere Rampage'den uzak dur arkadaşım. Bu benim fikrimdir. Ayrıca şuan Sosyal'de bir konu açılmış durumda. Kulaklık önerileri hakkında. Biraz araştırırsanız bulursunuz. Güzel kulaklıklar seçilmiş. İyi forumlar...

Benim mikrofonlu kulaklık bluetoohtlu. Fakat PC'de çalışması için adaptör gerekiyordu. Onun için adaptörü almadım yeni bir mikrofon aldım. İkisi de duruyor. Onikuma K18 Profesyonel Mikrofonlu Kırmızı Led Işıklı Gaming Oyuncu Kulaklığı | Trendyol mikrofon için Snopy Pro Masaüstü Mikrofon (Tripod Hediye ) | Trendyol gayet uygun.
Bence mikrofonlu kulaklık :) oyun oynamaktan başka işi olmayanlar için :D Discord'da sohbet et ve oyununa odaklan. YouTube düşünüyorsan ayrı bir mikrofon alman iyi olur bence. Daha mantıklı gibi geliyor. Ne gibi modeller önerirsin dersen bir kere Rampage'den uzak dur arkadaşım. Bu benim fikrimdir. Ayrıca şu an Sosyal'de bir konu açılmış durumda. Kulaklık önerileri hakkında. Biraz araştırırsanız bulursunuz. Güzel kulaklıklar seçilmiş. İyi forumlar...

Rampage'den uzak dur deyince bir baktım sitede yarısından fazlası rampageymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonlu kulaklık tabii ki bir seçenek. Aynı ikilemdeydim ben de bir hafta öncesine kadar. Kullanma amacına göre seçmen gerekecek. Ders kaydı aldığım ve sürekli olarak toplantılara katıldığım için mikrofon biraz kaliteli olmalıydı, kulaklık mikrofonuna güvenemedim.

Mikrofon olarak bunu aldım;

Mikrofon USB çıkışlı, parçalar da gayet kaliteli. Sesi güzel alıyor fakat ekstra bir ses olduğunda bir kopuyor gibi. Örnek olarak gitar kaydı aldığım zaman ses boğuk olarak geliyor haliyle, ses kartı ihtiyacı doğuyor orda. Alesis IO4 kullanıp, satmıştım. Şu an ihtiyacım olabilirmiş ama kullanım amacım kayıt almak değil zaten. Mikrofonun aşırı tiz ve aşırı peslerde üstün bir performans vermesini beklemeyin, giriş seviyesi bir mikrofon ama ses gayet temiz.

Kulaklık olarak biraz aradayım, onu da en yakın zamanda seçip parçaları tamamlayacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı