Mikrofonlu kulaklık mı mikrofon mu?

naamikemal

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Online derse giriyorum sesim iyi gitmiyormuş öğretmene. Sesimin iyi gitmesi için mikrofonlu kulaklık mı yoksa mikrofon mu alayım bilemedim. Maksimum bütçem 200 TL. Hangisini tavsiye ederseniz tavsiye ettiğiniz modelin linkini de atın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

@317678 kullanıyor G528C'i. Söyleyebilir deneyimlerini. Rampage sakın almayın.

HM bende onu almayı düşünüyordum YouTube inceleme videolarına baktım iyi gelmişti siz neden alma dediniz yani sıkıntı nedir?

Hmm bende onu almayı düşünüyordum YouTube inceleme videolarına baktım iyi gelmişti siz neden alma dediniz yani sıkıntı nedir?
Her YouTube incelemesine inanmayın. Rampage gibi firmaların ürünleri berbat. Uzun uzun açıklamayayım şimdi.

Öncelikle Rampage bir marka değil. Everest'in sanırım ekipmanlar için isimlendirmesi. Ekipman işi bütçe işidir. Bütçen kaliteli markaları almayacak sevideyse tercih edilebilir ama çok da bir şey beklememek gerekir.

Ben almışken 1 kere alıp, uzun kullanma taraftarı olduğum için biraz daha verip daha güvenilir ve kaliteli markaları tercih ediyorum.

PSU gibi önemli bileşenlerde ve bütün sistemin stabilitesini etkileyecek bileşenlerde bu tür markaları tercih etmeyin.

Öncelikle Rampage bir marka değil. Everest'in sanırım ekipmanlar için isimlendirmesi. Ekipman işi bütçe işidir. Bütçen kaliteli markaları almayacak sevideyse tercih edilebilir ama çok da bir şey beklememek gerekir.

Ben almışken 1 kere alıp, uzun kullanma taraftarı olduğum için biraz daha verip daha güvenilir ve kaliteli markaları tercih ediyorum.

PSU gibi önemli bileşenlerde ve bütün sistemin stabilitesini etkileyecek bileşenlerde bu tür markaları tercih etmeyin.

Fakat ben üst düzey kullanmayacağım günlük 2 saat sadece sesimin normal düzeyde gitmesi için kullanacağım fakat siz hem marka kötüleyip hem de şu iyi demiyorsunuz marka kötülemek yerinjne kullandığınız ve mikrofonu iyi olan bir kulaklık tavsiye ederseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı