Mikrofon mu yoksa mikrofonlu kulaklık mı?

leonanadis

Hectopat
Daha fazla  
Güncel olarak iki yıldır Rampage RM-K45 orbit-s kullanıyordum ve memnundum fakat son iki haftadır USB girişi sorun çıkarmaya başladı. Bende araştırarak iki kulaklık aldım. Havit Gamenote FUXI-H3 ve Havit Gamenote H2002P olarak fakat Fuxi denilen gibi kablosuz halinde mikrofonu aşırı kalitesizdi, H2002P'yi ise kullanırken arka planda cızırtı yaptığını fark ettim ve iade etmek durumunda kaldım.

Şimdi sorum şudur ki sizce, Fifine Ampligame A6v mi almalıyım yoksa önereceğiniz herhangi bir mikrofonlu kulaklık var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel olarak iki yıldır Rampage RM-K45 orbit-s kullanıyordum ve memnundum fakat son iki haftadır USB girişi sorun çıkarmaya başladı. Bende araştırarak iki kulaklık aldım. Havit Gamenote FUXI-H3 ve Havit Gamenote H2002P olarak fakat Fuxi denilen gibi kablosuz halinde mikrofonu aşırı kalitesizdi, H2002P'yi ise kullanırken arka planda cızırtı yaptığını fark ettim ve iade etmek durumunda kaldım.

Şimdi sorum şudur ki sizce, Fifine Ampligame A6v mi almalıyım yoksa önereceğiniz herhangi bir mikrofonlu kulaklık var mıdır?
Bir tane kırmızı bir kulaklık vardı, jack girişiyle kendi mikrafonunu kulaklığa takabiliyordunuz. O kulaklığın mikrafonu fiyatına göre çok güzeldi. Bilen varsa yazabilir.

Şimdi baktım da bu dediğim kulaklığın benzeri ve replikaları çok var. Doğru olanını bilmediğim için atamadım.

Şimdi sorum şudur ki sizce, Fifine ampligame a6v mi almalıyım yoksa önereceğiniz herhangi bir mikrofonlu kulaklık var mıdır?

Yayıncılıkla uğraşmıyorsanız en F/P ürün https://www.sescibaba.com/au-902-usb-ozellikli-condenser- bu modeldir. A6v dışında Maono MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba bu modeli önerebilirim fakat bunu alırken yanına mutlaka tripod almak mecburiyetindesiniz. PD200X'i 1 senedir kendim kullanıyorum gayet memnunum özellikle profesyonel podcast mikrofonları kadar kaliteli ses veriyor. A6V'den hem örnekleme olarak hem de temel frekans değeri olarak çok daha iyi mikrofon üstelik a6v modelinde driver desteği yokken PD200X modelinde driver desteği de mevcut.

Mikrofonda tabii ses daha kalitelidir video için filan. Ama oyunlarda sesli konuşmak için mikrofonlu kulaklık bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı