Merhaba Arkadaşlar,
Ben kulaklık ile ilgili bir sıkıntı yaşadık ve düzeldikten sonra kartıma 95 tl geri geldi ve bende üzerine para katıp almak istediğim bir ürün olan mikrofon almaya yöneldim. Hali hazırda biriktirdiğim 200 tl yi de ekleyeceğim.
Mikrofonu:
Oyun videoları kaydında
Tek tük tamamen amatör
müzik cover larımda kullanacağım ( bunlarda zaten tek tük olur
)
Yani bu işi yapıp yapmayacağım da malum ama
Bana MAX: 280 TL ye mikrofon önerir misiniz?
Benim aklımda:
BLUE SNOWBALL iCE MIC var. 275 TL ye buldum...
Çok hoşuma da gitti. Sizce bunu alayım mı. Yabancı incelemelerine de baktım. Cover ve video kayıt için de bayağı iyi görünüyor. Sizin başka önerileriniz var mı? Bir de cover yapacağım zaman bu mikrofonu alırsam:
2. modu mu - 1. modu mu kullanmalıyım. 2. modda galiba Live Music yazıyordu.
1. modda Vokal falan yazıyor. sesimi kaydedeceğim için 1 mi 2 mi ( müzik için ) .
Zaten oyun videoları falan için 3. mod
Şimdiden Teşekkürler...
Ben kulaklık ile ilgili bir sıkıntı yaşadık ve düzeldikten sonra kartıma 95 tl geri geldi ve bende üzerine para katıp almak istediğim bir ürün olan mikrofon almaya yöneldim. Hali hazırda biriktirdiğim 200 tl yi de ekleyeceğim.
Mikrofonu:
Oyun videoları kaydında
Tek tük tamamen amatör
Yani bu işi yapıp yapmayacağım da malum ama
Bana MAX: 280 TL ye mikrofon önerir misiniz?
Benim aklımda:
BLUE SNOWBALL iCE MIC var. 275 TL ye buldum...
Çok hoşuma da gitti. Sizce bunu alayım mı. Yabancı incelemelerine de baktım. Cover ve video kayıt için de bayağı iyi görünüyor. Sizin başka önerileriniz var mı? Bir de cover yapacağım zaman bu mikrofonu alırsam:
2. modu mu - 1. modu mu kullanmalıyım. 2. modda galiba Live Music yazıyordu.
1. modda Vokal falan yazıyor. sesimi kaydedeceğim için 1 mi 2 mi ( müzik için ) .
Zaten oyun videoları falan için 3. mod
Şimdiden Teşekkürler...