Mikrofon önerisi

KMDS

Decapat
Daha fazla  
Kulaklığımın mikrofonu bozuldu. Sesim hem boğuk, hem de kısık gitmeye başladı ama kulaklığım sağlam. Bundan dolayı yeni kulaklık yerine mikrofon almak istiyorum. HyperX QuadCast bakıyordum ama arkadaşlarım Fifine almamın hem fiyat performans açısından daha iyi olacağını hem de aralarında büyük bir fark olmadığını söyledi. Sizce ne almalıyım?

Kulaklığımın mikrofonu bozuldu. Sesim hem boğuk, hem de kısık gitmeye başladı ama kulaklığım sağlam. Bundan dolayı yeni kulaklık yerine mikrofon almak istiyorum. HyperX QuadCast bakıyordum ama arkadaşlarım Fifine almamın hem fiyat performans açısından daha iyi olacağını hem de aralarında büyük bir fark olmadığını söyledi. Sizce ne almalıyım?

HyperX QuadCast bakacak bütçen olduğuna göre tabii ki QuadCast almalısın.

HyperX QuadCast bakacak bütçen olduğuna göre tabii ki QuadCast almalısın.
profesyonel bir iş yapmıyorum arkadaşlarla discordda felan konuşuyorum eğer aralarında az fark varsa bunun için ekstradan 4k gibi bi fiyat ödemeye gerek varmı? fifine a6 3.2k a8 de 3.4k gözüküyor itopyada hyperx quadcast ise 6.7k

Profesyonel bir iş yapmıyorum arkadaşlarla Discord'da falan konuşuyorum eğer aralarında az fark varsa bunun için ekstradan 4K gibi bir fiyat ödemeye gerek var mı? Fifine A6 3.2K A8 de 3.4K gözüküyor İtopya'da HyperX QuadCast ise 6.7k

Bozulduğunda destek arıyorsan marka almak zorundasın Fifine'nin peşine düşecek bir teknik servis olup olmadığını bilmiyorum. Casual kullanım için Fifine yeterli olur. Ben baktığın için bütçen vardır diyerek QuadCast önerdim. Sonuçta bir kere alacaksın. Bir insan içerik üreticisi değilse kaç kez mikrofon alır ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı