jzxpse
Centipat
Daha fazla
Yayın için bütçe aşağı yukarı 1.5-3K bandı. Kafamdaki modeller:
wraithesports.com
www.akakce.com
Bütçemin bir tık yukarısı fakat düşündüğüm modellerden diğerleri.
www.akakce.com
www.akakce.com
Sesi net verecek, arka plan sesini çok almayıp doğru şekilde bastırması benim için yeterli. Hangisini önerirsiniz? Bir de ses kartım yok direkt anakart bağlantılı şekilde kullanabilir miyim? Hem yorumunuz hem de kendi önerileriniz için teşekkürler şimdiden.
Maono DGM20 Condenser USB Mikrofon
Mikrofon ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Fifine Ampligame A6V RGB USB Yayıncı Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Fifine Ampligame A6V RGB USB Yayıncı Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Fifine Ampligame A6V RGB USB Yayıncı Mikrofon özelliklerini incele, 2.369,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon özelliklerini incele, 2.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Fifine Ampligame A8 Yayıncı Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Fifine Ampligame A8 Yayıncı Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Fifine Ampligame A8 Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incele, 2.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sesi net verecek, arka plan sesini çok almayıp doğru şekilde bastırması benim için yeterli. Hangisini önerirsiniz? Bir de ses kartım yok direkt anakart bağlantılı şekilde kullanabilir miyim? Hem yorumunuz hem de kendi önerileriniz için teşekkürler şimdiden.