Mikrofon önerisi

jzxpse

Centipat
Daha fazla  
Yayın için bütçe aşağı yukarı 1.5-3K bandı. Kafamdaki modeller:
Bütçemin bir tık yukarısı fakat düşündüğüm modellerden diğerleri.

Sesi net verecek, arka plan sesini çok almayıp doğru şekilde bastırması benim için yeterli. Hangisini önerirsiniz? Bir de ses kartım yok direkt anakart bağlantılı şekilde kullanabilir miyim? Hem yorumunuz hem de kendi önerileriniz için teşekkürler şimdiden.

Öncelikle bir sorunuzu yanıtlamayı unutmuşum. Bu mikrofonlar USB olduğu için kendi içlerinde ses kartları oluyor zaten. Direkt tak çalıştır şeklinde. Paylaştığınız Fifine modelleri de hiç fena değil. Hatta bir çok video var ses kalitelerini inceleyebileceğiniz. Hatta A6T'nin yanında kol ile satılması da eğer ihtiyacınız varsa ayrı bir güzellik diyebilirim. Ben Boya'ya karar verirken mikrofon sektöründe bilinir bir marka olması ve fiyat olarak da cazip gelmesi nedeniyle aldım. İçimden bir ses de ürünün güzel olacağını söylüyordu açıkçası. Harici mikrofonlar birçok kulaklık mikrofonundan kat kat iyi bu arada. Ama ENC özelliği olması sizin için en güzel özellik olur çünkü bildiğim kadarıyla Discord ve birkaç görüntülü görüşme programı harici gürültü önleme eklentisi olan program veya oyun yok. O nedenle ENC cazip bir olay. Kola ihtiyacınız yoksa bence Fifine A8, Boya K3'ten çok daha iyi bir mikrofon. Sadece ENC'si yok.

Boya K3'ün sevdiğim bir yanı içinden mikrofon koluna da takmanıza yarayan vidalama aparatı çıkması, çünkü hazırda zaten bir mikrofon kolum var. Hemen hemen hepsinin pop filtreleri de aynı ama eğer RGB konusunu çok kafaya takan biri değilseniz sünger filtreler çok daha iyi sonuç veriyor, ama mikrofonun tüm RGB'sini de örtüyor haliyle.

20260203_112947.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı