M mertkts34 Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5 27 Aralık 2020 #1 Bir tane yaka mikrofonu satın aldım. Telefonda çalışıyor ama bilgisayarımda çalışmıyor. Bunun nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2020
Bir tane yaka mikrofonu satın aldım. Telefonda çalışıyor ama bilgisayarımda çalışmıyor. Bunun nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
Álvaro Morte Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Teknikeri 27 Aralık 2020 #2 Bilgisayar için belki kurulum yapmanız gerekiyordur. Aldığınızda içerinden kitapçık vs. çıkmıştır illa ki onu okuyun. Artı 0 Eksi
Bilgisayar için belki kurulum yapmanız gerekiyordur. Aldığınızda içerinden kitapçık vs. çıkmıştır illa ki onu okuyun.
KS KS M mertkts34 Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5 27 Aralık 2020 #3 Álvaro Morte dedi: Bilgisayar için belki kurulum yapmanız gerekiyordur. Aldığınızda içerinden kitapçık vs. çıkmıştır illa ki onu okuyun. Genişletmek için tıkla... Ben de 7.1 ses kartı var dı bozuldu. Dönüştürücü falan lazım herhalde öneri var mı? Artı 0 Eksi
Álvaro Morte dedi: Bilgisayar için belki kurulum yapmanız gerekiyordur. Aldığınızda içerinden kitapçık vs. çıkmıştır illa ki onu okuyun. Genişletmek için tıkla... Ben de 7.1 ses kartı var dı bozuldu. Dönüştürücü falan lazım herhalde öneri var mı?