Çözüldü Windows 10 PC'de ''mikrofon çalışmıyor'' hatası

• Konuyu başlatan liyow
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 3.692
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

liyow

Centipat
Merhaba, mikrofonum çalışmıyor. Önceden ses değiştirme uygulamaları denerken olmuştu. Fakat düzeltemedim. Çözümünü bilenler varsa söylesin ben çözümünü bulamadım.

Ama benim aradığım soru = "format atarsak(benim sorunum: Mikrofonun çalışmaması gibi vb... Sorunlar düzelir mi?)"

Bu tip sorunların işletim sistemine bağlı olduğunu düşünüyorum çünkü (voice mod-clowfish) gibi ses değiştirme uygulamaları denerken oldu. Herhangi bir ekipmanımın(mikrofon, kulaklık, hoparlör vb...) Bozulma ihtimalinin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Format atarak sorunu çözebilecek miyim?

İşletim sistemi = Windows 10.

+Önceden ses değiştirme uygulaması yüklediğimde de bu sorun gibi değişik sorunlar oluyordu. Bunun çözümünüde bilenler varsa söylesin hocam.
+Formatın çok fazla atılmaması gerektiğini de biliyorum çünkü çok fazla format SDD/HDD'nin ömründen yiyor. Ekran kartı vb... Ekipmanlara zarar vermez hocam. Zaten bende bazen 5-6-7 ayda bir ama genellikle 1-1.5 yılda bir atıyorum.

Dosya Ekleri

• A1dsız.png
    A1dsız.png
    104,1 KB · Görüntüleme: 129
İyi haber o zaman size :D

Evet😃 yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Zaten sorun ilk oluştuğunda bile düşünüyordum format atayım diye.
Normalde formatları bilgisayarcıda attırdığım için üşendim. Sorunu düzeltmeye çalıştım. Ama çok kolay bir şekilde atılıyormuş. Attım düzeldi. Dediğiniz gibi zaten format zamanı gelmişti. Bilgisayarımda artı olarak hızlandı.

Evet😃 yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Zaten sorun ilk oluştuğunda bile düşünüyordum format atayım diye.
Normalde formatları bilgisayarcıda attırdığım için üşendim. Sorunu düzeltmeye çalıştım. Ama çok kolay bir şekilde atılıyormuş. Attım düzeldi. Dediğiniz gibi zaten format zamanı gelmişti. Bilgisayarımda artı olarak hızlandı.

E tabii onca boş dosya falan temizlendi gittibilgisiayar yeni alınmış gibi olur format atıldığında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı