Mikrofon PC'nin sesini alıyor benim sesimi almıyor

hakancoskun4891

Hectopat
Merhaba, harici bir mikrofon almıştım. Sesimi almıyordu ama iç sesi alıyordu daha sonra harici USB ses kartı aldım onda da gene aynı sorun, telefonumda denedim çalışıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Bilgisayarınızdan gelen fan seslerini falan mı alıyor yoksa direkt olarak bilgisayardan çıkan(oyun sesi, müzik sesi vb.) sesi mi alıyor?
Mikrofon, ses kartı modeli nedir?
Sürücülerini yüklediniz mi?
Hangi uygulamayla test ediyorsunuz?

Bilgisayarınızdan gelen fan seslerini falan mı alıyor yoksa direkt olarak bilgisayardan çıkan(oyun sesi, müzik sesi vb.) sesi mi alıyor?
Hocam fan sesi nasıl gelecek ya?

Hocam sürücü yüklemediğiniz için olabilir. Ve ya hocam ses ayarlarını yapmamışsınızdır.

Bilgisayar da bir müzik açarsın youtube de birşey açarsın da kulaklığa ses gelir ya he işte bilgisayardan çıkış birimi hoparlör olan sesleri mikrafon da kaydediyor sanırsam

Hocam fan sesi nasıl gelecek ya?

Hocam sürücü yüklemediğiniz için olabilir. Ve ya hocam ses ayarlarını yapmamışsınızdır.
Mikrofon kazancı yeterince yüksekse odada uçan sineğin vızıltısına kadar alabilirsiniz mikrofonla. Mikrofonun bilgisayardan çıkan fiziksel sesleri, klavye mouse seslerini alması ne kadar kolay siz düşünün.

Mikrofon kazancı yeterince yüksekse odada uçan sineğin vızıltısına kadar alabilirsiniz mikrofonla. Mikrofonun bilgisayardan çıkan fiziksel sesleri, klavye mouse seslerini alması ne kadar kolay siz düşünün.
Anladım hocam, benim öyle bir mikrofonum var o yüzden mikrofon sesini 5-7 yi geçirtmiyorum :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı