Konuşunca sesim hiç gitmiyor neredeyse. Mikrofon basını arttırmak istiyorum ondan.Neden öyle tanımlı olmasını istiyorsun? Mikrofon markan ne? Benimki de Realtek olarak gözükmüyor.
3. parti uygulamalardan kastınız hangileri mesela?Mikrofonunuzun girişi USB ise mikrofon Bass özelliğinden yararlanamıyorsunuz 3. parti uygulamalar kullanarak yapabilirsiniz aygıt ismine çok takılmayın önemi yok ayrıca sürücünüz güncel mi kontrol edin.
3. parti uygulamalardan kastınız hangileri mesela?
Ek program kullanmadan yapılamaz mı?Realtek kontrol paneli gibi değil ses sürücünüzü değiştiren programlar sound equalizer programları isim vermem yanlış olur.
Ek program kullanmadan yapılamaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.