Merhaba mikrofon Windows testlerinde ve ses testi sitelerinde çalışıyor ve kaydı dinleyebiliyorum. Valorant'ta da herhangi bir sorun yoktu bir anda ses gitmemeye başladı. Kulaklıktan ses geliyor ama mikrofondan sesim gitmiyor.
Merhaba mikrofon Windows testlerinde ve ses testi sitelerinde çalışıyor ve kaydı dinleyebiliyorum. Valorant'ta da herhangi bir sorun yoktu bir anda ses gitmemeye başladı. Kulaklıktan ses geliyor ama mikrofondan sesim gitmiyor.
Default da seçilse kulaklık da seçilse ses gitmiyor hiçbir şekilde. Ve Valorant açıkken diğer. Yaptığım ses testlerinde de sesimi almıyor.
Windows 11 gizlilik ayarlarında da mikrofon izin verilmiş durumda
Evet bir anda bu şekilde sesim gitmemeye başladı herhangi bir ayar da değiştirmedimOyun ayarlarında mikrofon ses düzeyin açık sanırım değil mi?
Evet bir anda bu şekilde sesim gitmemeye başladı herhangi bir ayar da değiştirmedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.