Arkadaşlar MK-F200TL model bir mikrofon aldım ancak bir türlü ince ayarlarını yapamadım. Discord vb. yerlerde sesim pek iyi değil. Ses iyileştirmesi için önerilerinizi bekliyorum.
Voicemeeter'ı bizzat Discord ile kullanıyorum. Çalışıyor yani. Çalışmaması için de bildiğim bir neden yok.Discord içinde maalesef değiştiremezsiniz.
Discord icinde maalesef degistiremezsiniz.
Mikrofonunuzdan aldığınız ses YouTube'daki değerlendirme videolarıyla aynı mı? Farklıysa USB ses kartıyla alakalı olabilir.
Yanlış bilgi. Sesi istediğiniz gibi üçüncü parti uygulamalarla değiştirebilirsiniz.
Özelden mesaj kısmı kapatılmış malesef şimdi gördüm. Ascension#0623 discord adım eklersen çok sevinirim Utku.Voicemeeter ile birtakım işler yapabilirsiniz. Bunun dışında REAPER ile de dip sesi silebiliyorsunuz. Yine RTX Voice ile arkaplan gürültüsünü kaldırabilirsiniz.
Voicemeeter'ı bizzat Discord ile kullanıyorum. Çalışıyor yani. Çalışmaması için de bildiğim bir neden yok.
Maalesef Sosyal'de özel mesaj sistemi yok, başka platformlardan iletişime geçmemiz de özel durumlar hariç pek istenmiyor; herkes yararlanabilsin diye. Benim Voicemeeter ile yaptığım esas ayar mikrofon için şu paneli bu şekilde ayarlamak (kareye basılı tutup sürüklüyoruz):Bu konularda çok cahilim, birkaç video izledim ancak Voicemeeter ile beceremedim ayarları. Özelden iletişime geçsem yardımcı olabilir misin?
Maalesef Sosyal'de özel mesaj sistemi yok, başka platformlardan iletişime geçmemiz de özel durumlar hariç pek istenmiyor; herkes yararlanabilsin diye. Benim VoiceMeeter ile yaptığım esas ayar mikrofon için şu paneli bu şekilde ayarlamak (kareye basılı tutup sürüklüyoruz):
Eki Görüntüle 636753
Böylece sesi biraz daha az cızırtılı ve düzgün, gerçeğe daha yakın elde edebiliyorum. Bunun dışında ben de pek diğer ayarlara dokunmuyorum. Ancak bunlar mikrofona bağlı olarak değişiyor. Sizin mikrofondan gelen sesi dinleyerek ayarlamak gerekiyor. Ayrıca dip sesi silmiyor VoiceMeeter. Onun için Discord'un kendi gürültü engellemesi iyi çalışıyor. Ek olarak reaper da kullanabilirsiniz.
REAPER ile Mikrofon Cızırtısı Nasıl Giderilir?
Ek olarak afgan Rasulov'un şu videosu ayarlar için güzel, önerebilirim:
Yine de takıldığınız bir nokta olursa lütfen belirtin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Maalesef Sosyal'de özel mesaj sistemi yok, başka platformlardan iletişime geçmemiz de özel durumlar hariç pek istenmiyor; herkes yararlanabilsin diye. Benim VoiceMeeter ile yaptığım esas ayar mikrofon için şu paneli bu şekilde ayarlamak (kareye basılı tutup sürüklüyoruz):
Eki Görüntüle 636753
Böylece sesi biraz daha az cızırtılı ve düzgün, gerçeğe daha yakın elde edebiliyorum. Bunun dışında ben de pek diğer ayarlara dokunmuyorum. Ancak bunlar mikrofona bağlı olarak değişiyor. Sizin mikrofondan gelen sesi dinleyerek ayarlamak gerekiyor. Ayrıca dip sesi silmiyor VoiceMeeter. Onun için Discord'un kendi gürültü engellemesi iyi çalışıyor. Ek olarak reaper da kullanabilirsiniz.
REAPER ile Mikrofon Cızırtısı Nasıl Giderilir?
Ek olarak afgan Rasulov'un şu videosu ayarlar için güzel, önerebilirim:
Yine de takıldığınız bir nokta olursa lütfen belirtin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
VoiceMeeter öneririm. YouTube'da optimizasyon videoları var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.