akszman
Kilopat
Daha fazla
Merhaba kolay gelsin. Umarım doğru yere konuyu açmışımdır. Elimde Rode NT5s iki mikrofon var. Focusrite Scarlett 2I2 ses kartı aldım. Direk mikrofonları ses kartına - ses kartını laptopa bağlıyorum. Topraklama mevcut mu evde eminde değilim ama taşınacağım için baktırmayı düşünmüyorum. Biraz araştırdıktan sonra önüme böyle bir dip ses engelleyecek bir ürün geldi. "Behringer HD400 hum destroyer" trs giriş ve çıkışları mevcut 2 kanal. Bende XLR - XLR kablolar mevcut. Nasıl bir bağlantı gerçekleştirmem lazım. Hangi kabloları almam lazım çözemedim yardımcı olabilir misiniz? XLR-trs kablo alıp. Mikrofondan - HD400 hum destroyer bağlayıp HD400 hum Destroyer'dan da ses kartına mı bağlamam gerek?
Biraz daha araştırma yaptım. Xlr - Trs kablo ile mikrofodan hd400' e bağlantı kurup. Trs - Trs kablolar ile hd400 den Ses kartına bağlantı mı kuracağım?Merhaba kolay gelsin. Umarım doğru yere konuyu açmışımdır. Elimde Rode NT5s iki mikrofon var. Focusrite Scarlett 2I2 ses kartı aldım. Direk mikrofonları ses kartına - ses kartını laptopa bağlıyorum. Topraklama mevcut mu evde eminde değilim ama taşınacağım için baktırmayı düşünmüyorum. Biraz araştırdıktan sonra önüme böyle bir dip ses engelleyecek bir ürün geldi. "Behringer HD400 hum destroyer" trs giriş ve çıkışları mevcut 2 kanal. Bende XLR - XLR kablolar mevcut. Nasıl bir bağlantı gerçekleştirmem lazım. Hangi kabloları almam lazım çözemedim yardımcı olabilir misiniz? XLR-trs kablo alıp. Mikrofondan - HD400 hum destroyer bağlayıp HD400 hum Destroyer'dan da ses kartına mı bağlamam gerek?
Son düzenleme: