Mikrofon sesi çok az gidiyor

areda1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mikrofonumun bass seviyesini +30 yapınca mikrofona vurunca tık tık diye ses alıyor veya bağırarak mikrofona konusunca çok az bir şekilde duyuluyor ama fısıltı gibi diyebiliriz.

Denediğim şeyler,

1. mikrofon özelliklerinden düzeylerden en sona aldım bass seviyesi sonda veya başta fark etmiyor hepsini denedim.
2. olarak ekranda bir video açıkken ses kaydediciden kontrol ettiğimde o sesi tamamen tıpatıp aynı olarak alıyor.
3. olarak aygıt yöneticisinden tüm sürücülerin güncelliğini kontrol ettim bir sorun gözükmüyor.
4. olarak başka kulaklığı da denedim kulaklıklarımı başka yerde de denedim.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar? Her şeyi denedim, benim düşüncem Realtek ile alakalı bir problem ancak çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • İlk önce "Realtek HD Audio Yöneticisi" seçeneğine sağ tıklayın. Sonra, "Ses Yöneticisi"seçeneğine basın.
1607535096570.png

• Çıkan yerden "Mikrofon" seçeneğine gelin.
1607535050007.png

• "Kayıt Ses Seviyesi" bölümünden sesi açın.
1607535006608.png

Bugün bu sorunu yaşadım. Böyle çözdüm.

Arkadaşlar mikrofonumun bass seviyesini +30 yapınca mikrofona vurunca tık tık diye ses alıyor veya bağırarak mikrofona konusunca çok az bir şekilde duyuluyor ama fısıltı gibi diyebiliriz.

Denediğim şeyler,

1. mikrofon özelliklerinden düzeylerden en sona aldım bass seviyesi sonda veya başta fark etmiyor hepsini denedim.
2. olarak ekranda bir video açıkken ses kaydediciden kontrol ettiğimde o sesi tamamen tıpatıp aynı olarak alıyor.
3. olarak aygıt yöneticisinden tüm sürücülerin güncelliğini kontrol ettim bir sorun gözükmüyor.
4. olarak başka kulaklığı da denedim kulaklıklarımı başka yerde de denedim.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar? Her şeyi denedim, benim düşüncem Realtek ile alakalı bir problem ancak çözemedim.

Konuyu hortlatıcam ama aynı sorun bende de var çözebildin mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı