Çözüldü Mikrofon sesi karşı tarafa gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4Cosmos

Hectopat
Daha fazla  
Selam, yakın zamanda böyle bir sorun yoktu. Şu an Discord üzerinden oyundan veya izlediğim videonun sesi direkt olarak karşıya gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam bu arada çözümü yazayım, en azından bende işe yarayanı. Realtek driverı tamamen kaldırdım. Akabinde güncel bir driver yükleyip bunun üzerinden kurulum yaptım. Silmeden önce hangi driverı kullandığınıza bakın. Sonrasından ona benzer bir driver yükleyebilirsiniz. İyi forumlar.
Selam, yakın zamanda böyle bir sorun yoktu. Şu an Discord üzerinden oyundan veya izlediğim videonun sesi direkt olarak karşıya gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam bu mikrofonla alakalı oluyor.Yani bi ses sürücüsüyle gürültü önlemeyle geçer anca.Onun dışında yapabileceğiniz pek birşey yok.

Discord üzerinde sol altta bulunan bu butona tıklayıp gürültü engellemeyi açabilirsiniz.

Discord üzerinde sol altta bulunan bu butona tıklayıp gürültü engellemeyi açabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1558377
Hocam bu açık zaten, ne olduysa bir anda oldu. Normalde olan bir şey değil.

Hocam bu mikrofonla alakalı oluyor.Yani bi ses sürücüsüyle gürültü önlemeyle geçer anca.Onun dışında yapabileceğiniz pek birşey yok.
Hocam normalde olan bir şey değil, w10 kullanıyordum w11'e geçtikten sonra oldu. Pek anlam veremedim.

Hocam yankılı mı gidiyor yoksa ses direkt size geldiği gibi karşı tarafada net mi gidiyor?
Direkt bana geldiği gibi karşı tarafa da gidiyor, lakin bir şey fark ettim her zaman gitmiyor. Yani videoyu yüksek sesle açarsam onlara da gidiyor sanırsam. Galiba kulaklık mikrafonu ses alıyor ama nereden aldığını bulamadım.

Streo karışımını kapatıp açtım, lakin çok etkisi olmadı.

Yok mu bilen ya?

Son düzenleme:
Hocam arkadaşınızla konuşurken video izlemeyin o zaman

Cidden mükemmel çözüm.

Hocam mantıklı bir şey bekledim ama sanırım ne kadar beklersem de gelmeyecek.
Hocam çünkü bir çözümü yok.Anlaşılan videonun yüksek sesi kulaklıktan dışarı çıkıyor ve sesde mikrofondan arkadaşınıza gidiyor.Yani bunun bi çözümü olamaz gürültü önleme dışında.Sorun fiziksel

Hocam bu arada çözümü yazayım, en azından bende işe yarayanı. Realtek driverı tamamen kaldırdım. Akabinde güncel bir driver yükleyip bunun üzerinden kurulum yaptım. Silmeden önce hangi driverı kullandığınıza bakın. Sonrasından ona benzer bir driver yükleyebilirsiniz. İyi forumlar.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…