Çözüldü Mikrofon sesimi almıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Plangton

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar görev yöneticisinden bir şeyi kapattım ve mikrofon ses almayı bıraktı. Nasıl bu sorunu halledebilirim? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olmadı ikisini de denedim int te yazan her şeyi denedim şu anda Webcam'in Mic'ini kullanıyorum kulaklığın Mic'i çalışıyor ama ses gelmiyor.
Aslında arkadaşın söylediği gibi görev yöneticisinden sonlandırdığınız bir görev sebep olsaydı bilgisayarı yeniden başlattığınızda düzelmesi gerekirdi. Şunu deneyebilirsiniz: Görev çubuğundaki başlat simgesine sağ tıklayın ve açılan listeden aygıt yöneticisine tıklayın. Açılan aygıt yöneticisi penceresinde "Ses, video ve oyun denetleyicileri" seçeneğine gidin ve üzerine tıklayarak genişletin. Şimdi açılan listeden kendi ses kartınızı bulun ve üzerine sağ tıklayın. Kaldır seçeneğine tıklayın ama açılan pencerede "Bu aygıtın sürücü yazılımını sil" onay kutusunu işaretlemeyin. Sadece kaldır butonuna basın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak test edin. Not: Bu işlem sonucunda ses kartı ayarlarınız varsayılan değerlere dönecektir.
Arkadaşlar görev yöneticisinden bir şeyi kapattım ve mikrofon ses almayı bıraktı. Nasıl bu sorunu halledebilirim? Yardım ederseniz sevinirim.
Eğer dediğiniz gibiyse Windows sorun gidericisini deneyebilirsiniz.
Ayarlar>Sistem>Ses seçeneğine girin. Burada "Giriş cihazı sorun giderme" seçeneğine tıklayın. Sorun giderme penceresi açılacak ve size hangi aygıtla ilgili sorun gidermek istediğinizi soracaktır. Yönergeleri takip edin.

Görev yöneticisinden bir şeyi kapattıktan sonra olduğuna eminseniz bilgisayarı kapatıp açın. Büyük ihtimalle düzelir.
Olmazsa birkaç ayarı kontrol edebiliriz.

Olmadı ikisini de denedim int te yazan her şeyi denedim şu anda Webcam'in Mic'ini kullanıyorum kulaklığın Mic'i çalışıyor ama ses gelmiyor.
Olmadı ikisini de denedim int te yazan her şeyi denedim şu anda Webcam'in Mic'ini kullanıyorum kulaklığın Mic'i çalışıyor ama ses gelmiyor.ses görmüyor mic

Olmadı. İkisini de denedim. İnternette yazan her şeyi denedim. Şu anda Webcam'in Mic'ini kullanıyorum. Kulaklığın Mic'i çalışıyor ama ses gelmiyor.
Ben tam olarak sorunu anlayamadım. :D
Bilgisayar masaüstü mü laptop mu?
Kulaklık, kulaküstü mü kulak içi mi kablosuz mu?
Mikrofon için hangi bağlantı türünü kullanıyorsunuz? USB mi jak mı?
Mikrofon çalışıyor demişsiniz; başka cihazda çalışıyor mu demek istediniz?
WebCam'in mikrofonunu hangi tür kablo ile bağlıyorsunuz? 3.5 mm jak ile mi yoksa USB ile mi?

Ben tam olarak sorunu anlayamadım. :D
Bilgisayar masaüstü mü laptop mu?
Kulaklık, kulaküstü mü kulak içi mi kablosuz mı?
Mikrofon için hangi bağlantı türünü kullanıyorsunuz? USB mi jak mı?
Mikrofon çalışıyor demişsiniz; başla cihazda çalışıyor mu demek istediniz?
WebCam'in mikrofonunu hangi tür kablo ile bağlıyorsunuz? 3.5 mm jak ile mi yoksa USB ile mi?
Şimdi şöyle masaüstü bilgisayarım webcamin mici çalışıyor ama kulaküstü 3.5mm jak girişli kulaklığımın micinde ses görmüyor

Aslında arkadaşın söylediği gibi görev yöneticisinden sonlandırdığınız bir görev sebep olsaydı bilgisayarı yeniden başlattığınızda düzelmesi gerekirdi. Şunu deneyebilirsiniz: Görev çubuğundaki başlat simgesine sağ tıklayın ve açılan listeden aygıt yöneticisine tıklayın. Açılan aygıt yöneticisi penceresinde "Ses, video ve oyun denetleyicileri" seçeneğine gidin ve üzerine tıklayarak genişletin. Şimdi açılan listeden kendi ses kartınızı bulun ve üzerine sağ tıklayın. Kaldır seçeneğine tıklayın ama açılan pencerede "Bu aygıtın sürücü yazılımını sil" onay kutusunu işaretlemeyin. Sadece kaldır butonuna basın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak test edin. Not: Bu işlem sonucunda ses kartı ayarlarınız varsayılan değerlere dönecektir.

Çözüm
Ses Yönetimi Kısmından Aygıtı devre dışı bırakmış olabilirsin benim pek fikrim yok

Aslında arkadaşın söylediği gibi görev yöneticisinden sonlandırdığınız bir görev sebep olsaydı bilgisayarı yeniden başlattığınızda düzelmesi gerekirdi. Şunu deneyebilirsiniz: Görev çubuğundaki başlat simgesine sağ tıklayın ve açılan listeden aygıt yöneticisine tıklayın. Açılan aygıt yöneticisi penceresinde "ses, video ve oyun denetleyicileri" seçeneğine gidin ve üzerine tıklayarak genişletin. Şimdi açılan listeden kendi ses kartınızı bulun ve üzerine sağ tıklayın. Kaldır seçeneğine tıklayın ama "bu aygıtın sürücü yazılımını sil" onay kutusunu işaretlemeyin. Sadece kaldır butonuna basın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak test edin. Not: Bu işlem sonucunda ses kartı ayarlarınız varsayılan değerlere dönecektir.

Aslında arkadaşın söylediği gibi görev yöneticisinden sonlandırdığınız bir görev sebep olsaydı bilgisayarı yeniden başlattığınızda düzelmesi gerekirdi. Şunu deneyebilirsiniz: Görev çubuğundaki başlat simgesine sağ tıklayın ve açılan listeden aygıt yöneticisine tıklayın. Açılan aygıt yöneticisi penceresinde "ses, video ve oyun denetleyicileri" seçeneğine gidin ve üzerine tıklayarak genişletin. Şimdi açılan listeden kendi ses kartınızı bulun ve üzerine sağ tıklayın. Kaldır seçeneğine tıklayın ama açılan pencerede "bu aygıtın sürücü yazılımını sil" onay kutusunu işaretlemeyin. Sadece kaldır butonuna basın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak test edin. Not: Bu işlem sonucunda ses kartı ayarlarınız varsayılan değerlere dönecekti.

Ne kadar teşekkür etsem az çok sağ ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı