Elektronik Mikrofon seti 387 TL

• Konuyu başlatan Deiinzz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.402
Tükenmiş gözükmüyor, tekrar dene. Veya deneyebilirsen farklı kart ile dene.

1-2 kere daha hata aldım sonunda çekti. Biraz hasta olduğum için fiziksel kartı almaya üşendim sanal kartla uğraşıyordum ya. Güzel sözler yoldaydı alamasam 😃

Konu için teşekkürler, ben de sipariş geçtim. Sendekinin görselini paylaşabilir misin, bize gelecek olanla aynı mı değil mi karşılaştırmış oluruz.

Fotoğraftakinin aynısı hocam. Sadece üstünde BM 800 yazısı yok. Bir etiket var. Görünüşü kopyalamışlar yani. Etikette marka model farklı yazıyor.

Merhaba, geçen BM800 setini 550 TL olarak paylaşmıştım. Aksilikler dolayısıyla iptal ettim. N11'den 387 TL'ye satın aldım, tahmin ettiğim gibi farklı marka bir mikrofon geldi. Fakat Power falan ihtiyaç duymadan şahane bir ses veriyor. Dip ses kesinlikle yok, arkadaki sesleri de aşırı almıyor. Mikrofon ihtiyacı olanlar kaçırmasın. Sadece stant bile bu fiyata anca bulunuyor. Ürünün linkini ve önceki konunun linkini koyacağım. 387 TL'ye düşürmek için de yeni hesap açıp 200 TL kuponu kullanmanız yeterli.

Mikrofon ses testi ->
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam mikrofon ucuz her şey okey fakat Phantom ses kartınız yoksa almaya kesinlikle değmez herhangi bir kulaklık mikofonu çok daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunu alacağınıza gidin et dürüm ayran gömün daha iyi en azından et yemiş olursunuz.

Hocam mikrofon ucuz her şey okey fakat Phantom ses kartınız yoksa almaya kesinlikle değmez herhangi bir kulaklık mikofonu çok daha iyi.

Bunu alacağınıza gidin et dürüm ayran gömün daha iyi en azından et yemiş olursunuz.

Konuyu okumadan mesaj attığın belli hocam. Düzgün bir tekrar oku.

Ha farklı yeri görmedim pardon ses kaydı bırakır mısınız acaba duyupta almak daha mantıklı olur.

Bırakacağım 1 saate falan bırakmış olurum.
Buyurun hocalarım. Hiçbir oynama falan yok, düz kaydettim attım. Arkanızda müzik çalarsa kayıttaki gibi gelir normal olarak, ona takılmayın. Genel olarak böyle. Düz anakarta taktım, hatta arkaya taktım. Siz öne takarsanız daha iyi performans bile alabilirsiniz. Anakartımda ortalama bir şey. Pop filter sünger falan da takılı değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı