Mikrofon susturma için tuş nasıl atanır?

kanka torkilsmicmuter'de heralde trojan var ben güvenemedim

kanka torkilsmicmuter'de heralde trojan var ben güvenemedimEki Görüntüle 2042818

Ben buraya postu ilk attığımda programı kullanmaya başlamıştım, yani 14 haziran 2022. 1 buçuk yıl geçmiş yaklaşık. Hâlâ programı kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Aynı zamanda çoğu zaman Kaspersky virüs programı altta çalışıyor, o da şu ana kadar şüpheli bir hareket tespit etmedi. Siz trojan var diyince garanti olsun diye programın klasörünü komple tekrar tarattım, yine bir şey çıkmadı.

TorkilsMicMuter halen kullanıyor muusnuz? Her oyunda tek tuşla mik kapanıyor mu bazı oyunlarda izin vermiyor diye biliyorum?

TorkilsMicMuter halen kullanıyor muusnuz? Her oyunda tek tuşla mik kapanıyor mu bazı oyunlarda izin vermiyor diye biliyorum?
Evet hâlâ kullanıyorum, CS gibi rekabetçi oyunların hiçbirinde bir problem yaşamadım ancak nadiren de olsa katı şekilde tam ekran kullanan oyunlar müsaade etmeyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…