Mikrofon takılı olduğu halde çıkarıldı uyarısı

BarneY

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Mikrofonumun ses seviyesini ve bass seviyesini arttırdıktan sonra jak girişi takılıyken jak çıkarıldı uyarısı geliyor. Sürekli jak takıldı, jak çıkarıldı bildirimleri geliyor ve kulaklığımma tizz bir ses geldikten sonra oluyor bu. Sesleri azaltmayı denedim fakat sürekli çıkarıldı uyarısı olduğu için kayıttan yürütme sekmesine gelemeden kapanıyor.

Sesi yükseltmeyi de mikrofon ses almadığı için denedim, formattan sonra bu sorun olmaya başladı. Realtek HD Audio ses sürücüsünü indirdim fakat onu da denetim masasından elle açıyorum. Sorunu halen çözemedim ve halen mikrofona erişimim yok ne zaman mikrofonu taksam tizz bir ses geliyor ve yukarıda bahsettiğim sorunlar oluyor. Bunu sebebi nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu ses sürücüsü. Realtek sürücüsünü tamamen kaldırın ve Gezginler'den indirin.
Hocam şimdi de realtek sürücüsü aktif fakat Discord da yada herhangi bir mikrofon kullanmam gereken platform da mikrofonu algılamıyor sadece sistem sesleri karşıya iletiliyor, yada karşıdan bana gelen ses geri karşı tarafa yansıyor. Bunu nasıl çözebilirim ?

Windows 10 19.03 güncellemesinden sonra bu sorunla karşılaştım.
Realtek sürücüsünü dediğiniz gibi kaldırıp kurmayı denedim fakat böyle bir hata verdi''
Realtek HD Audio sürücüsü kurulumu yapılamadı.
ERRORCODE=0xE0000227
.

Acaba sürüm 19.03 te mi bu sorun var 18.03 e nasıl düşürebilirim ?

Son düzenleme:
Aygıt yöneticisinden mi? Tam anlayamadım demek istediğinizi.
Kayıt ve Kayıttan Yürüt sekmelerinin fotoğrafını istiyorum:
Adsız.png

Kayıt ve Kayıttan Yürüt sekmelerinin fotoğrafını istiyorum:
Eki Görüntüle 428992

Çok fazla ses aygıtı var gibi geldi bana.
Var mı yardımcı olabilecek, sorunu halen çözemedim.
Technopat sosyalde gördüğüm çözümlerin hepsini yaptım( Gizlilik ayalarından mikrofonun uygulama erişimlerini açtım, ses sürücülerini yeniden kurdum son sürümüyle beraber), fakat sorun hala aynı devam etmekte. Var mı bilgisi olan yardımcı olabilecek.?
@Recep Baltaş @claus sizin bir bilginiz var mı acaba ? Ya da windows 8.1 yada 18.09 a geçebilir miyim bir şekilde ?
Koskoca sosyalde yardımcı olabilecek kimse mi yok şu konuya yoksa herkes gereksiz bir konu diyip geçiştiriyor mu anlam veremiyorum, boşuna yardım istiyoruz gibi geliyor artık Technopat sosyalden

Dosya Ekleri

• 11.jpg
    11.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 22.jpg
    22.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı