Mikrofon ve kamera önerisi

Leons

Hectopat
Arkadaşlar, çok göze batmayacak özellikle mikrofonu iyi olan kulak içi kulaklık ya da masaüstü mikrofon alacağım fakat fiyat kalite olarak hiçbir bilgim yok. Orta halli de bir kamera arıyorum. Bütçem 200 civari. Uzaktan eğitim ve toplantı için kullanılacak.

Arkadaşlar, çok göze batmayacak özellikle mikrofonu iyi olan kulak içi kulaklık ya da masaüstü mikrofon alacağım fakat fiyat kalite olarak hiçbir bilgim yok. Orta halli de bir kamera arıyorum. Bütçem 200 civari. Uzaktan eğitim ve toplantı için kullanılacak.
200TL ile bütçe ile ses kalitesi iyi bir mikrofon + kamera almanız zor. Bütçeyi arttırmanız gerek.

Stüdyo kayit seviyesinde mikrofon değil fakat dış sesi az alan sesi net veren bir mikrofon işimi görür. Sizin öneriniz varsa fiyata takılmayın önerin.
İş görür.

İş görür.

Güzel mikrofon fakat stüdyo kayıt seviyesinde boşa masraf olur benim için. İyi bir mikrofonu olan kulak içi kulaklıklar da olabilir. JBL kulakliklarin mikrofonu nasıldır bilginiz var mı?

İş görür.
Uzaktan eğitim diyor. Bu bir stüdyo mikrofonu. Profesyonel kullanmayacağım diyor.

Bütçe artabilirse;
Kulaklık:

Kamera:

Kamerayı kendim kullanıyorum çok memnunum. Ancak 200 TL'ye özellikle kamerada no-name markaların ötesine geçemezsiniz.

Güzel mikrofon fakat stüdyo kayıt seviyesinde boşa masraf olur benim için. İyi bir mikrofonu olan kulak içi kulaklıklar da olabilir.
İsminde stüdyo kayıt yazdığına bakmayın o kadar kaliteli değil. Aşağıdaki kulaklık kulak içi olduğu için kulağınızda gözükmez bile. Kablosuz olduğu için rahatça harekette edebilirsiniz. Hem günlük hayatınızda da işe yarar.
Uzaktan eğitim diyor. Bu bir stüdyo mikrofonu. Profesyonel kullanmayacağım diyor.

Bütçe artabilirse;
Kulaklık:

Kamera:

Kamerayı kendim kullanıyorum çok memnunum. Ancak 200 TL'ye özellikle kamerada no-name markaların ötesine geçemezsiniz.
O mikrofonu normalde kimseye tavsiye etmem. Stüdyo için hiç uygun değil zaten. Ama uzaktan eğitimde kullanılabilir.

O mikrofonu normalde kimseye tavsiye etmem. Stüdyo için hiç uygun değil zaten. Ama uzaktan eğitimde kullanılabilir.
Bir yerden başlamak lazım. Başlangıç kısmından orta segmente kadar işinizi hayli hayli görüyor. Tam bir f/p ürünü. Aldığı ses de kesinlikle dandik değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı