Frech Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 106 17 Mayıs 2020 #1 Ses kartım mikrofonda değil. Tam tersi kulaklık da cızırtı yapıyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2020
Ses kartım mikrofonda değil. Tam tersi kulaklık da cızırtı yapıyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.
berk akçay Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 8 17 Mayıs 2020 #2 Frech dedi: Ses kartım mikrofonda değil. Tam tersi kulaklık da cızırtı yapıyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben James Donkey 710 kullanıyorum ilk 2 hafta cırıztı yaptı kulaklık yeni alındğını zaman tam oturmamamış olabilir içindeki kablolar yayıldığı zaman veya rahat konuma geçerse de geçebilir. Artı 0 Eksi
Frech dedi: Ses kartım mikrofonda değil. Tam tersi kulaklık da cızırtı yapıyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben James Donkey 710 kullanıyorum ilk 2 hafta cırıztı yaptı kulaklık yeni alındğını zaman tam oturmamamış olabilir içindeki kablolar yayıldığı zaman veya rahat konuma geçerse de geçebilir.