Mikrofon ve Webcam önerisi

Terlemez

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 haftadır yayın açıyorum. Daha yeni oldugum için telefon kulaklığı ve mikrofonu kullanıyorum. Ses aslında güzel fakat biraz dip ses hışırtı hissettiğim için guzel bir mikrofon almak istiyorum. Maksimum bütçem 400 TL falan. Webcam için de aynı şekilde maksimum 400 TL. Asgari ücretle çalışıyorum, ev kredisi falan derken fazla para kalmıyor. Tavsiyesi olan var mı?

Son düzenleme:
Toplam 800 TL bütçen var, kendi kullandığım ürünleri öneriyorum. Özellikle mikrofon güzel bir indirime girmiş.

Toplam 800 TL bütçen var, kendi kullandığım ürünleri öneriyorum. Özellikle mikrofon güzel bir indirime girmiş.
Mikrofon Twitch ile kullanım için uyumlu mu sizce

Mikrofon Twitch ile kullanım için uyumlu mu sizce
Sesi çok güzel naklediyor. Günün birinde enstrüman felan çalarım dersen onu da kaydedebilir, sitede her iki kullanım için videosu var izle kalitesini gör. Fotoya bakınca çok yer kaplayacak bir şey gibi duruyor ancak masaya kurunca hiç yer kaplamıyor istediğin tarafa çekip çevirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı