1000 TL'ye webcam önerisi

Pajero

Hectopat
Katılım
3 Eylül 2020
Mesajlar
350
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 1080p Twitch ve YouTube için bir webcam istiyorum.
Bütçe maksimum 1000 TL sınırları zorlamasa iyi olur fakat gerçekten iyi olacaksa bütçeyi tamamen harcayabilirim.
 
Hocam kaliteye önem veriyorsanız ;
Kaliteden çok donanım ve görüntü kalitesine önem veriyorsanız (ki benim tavsiyem bu müthiş görüntüsü var.) ;
 
Hocam kaliteye önem veriyorsanız ;
Kaliteden çok donanım ve görüntü kalitesine önem veriyorsanız (ki benim tavsiyem bu müthiş görüntüsü var.) ;
Hocam hangisi yayın için daha iyi olur fps bakımından ve ışık düzeyide çok fazla değil
 
Razer Kiyo nasıl sizce? Ben aldım fakat sanki görüntüsü daha iyi olabilirdi diye iade talebi oluşturdum ama düz floresan ışığında baktım yani sabah nasıl olduğuna bakacağım duruma göre iade talebini de düşürebilirim.
Bende yeni aldım fiyatına göre görüntüsünün iyi olduğunu düşünüyorum. rahatsız edici tek şey çok fazla gürültü var. Ufak karıncalanma gibi bir görüntü oluyor kenarlarda, yayınlarda kullanacağım ve yeşil perdeden dolayı sadece ben görüneceğimden dolayı problem etmedim. Kişiye ve kullanım amacına göre sorun oluşturabilir tabi kullanıcıya kalmış.
 
Bende yeni aldım fiyatına göre görüntüsünün iyi olduğunu düşünüyorum. Rahatsız edici tek şey çok fazla gürültü var. Ufak karıncalanma gibi bir görüntü oluyor kenarlarda, yayınlarda kullanacağım ve yeşil perdeden dolayı sadece ben görüneceğimden dolayı problem etmedim. Kişiye ve kullanım amacına göre sorun oluşturabilir tabii kullanıcıya kalmış.

Bende aldım ama aydınlatmalısını ringlight lısını aldım yani, fakat yanlış göndermişler iade ettim. Işıklısını aldım bunun görüntüsü diğerine 10 basar tavsiye ederim kumlanma yani gürültü çok az.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı