M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 31 Mayıs 2019 #11 Japonky dedi: Bir fikrim yok bu konu hakkında ama vardır diye düşünüyorum şimdiye kadar hiç yaşamadım böyle bir şey ilk defa oldu bir tane daha bilgisayar var evde ondan da deneyebilirim Genişletmek için tıkla... Deneme imkanınız varsa dener misiniz?
Japonky dedi: Bir fikrim yok bu konu hakkında ama vardır diye düşünüyorum şimdiye kadar hiç yaşamadım böyle bir şey ilk defa oldu bir tane daha bilgisayar var evde ondan da deneyebilirim Genişletmek için tıkla... Deneme imkanınız varsa dener misiniz?
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 31 Mayıs 2019 #12 muzan dedi: Deneme imkanınız varsa dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim öyle robot gibi ses gidiyor orada da kısık
muzan dedi: Deneme imkanınız varsa dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim öyle robot gibi ses gidiyor orada da kısık
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 31 Mayıs 2019 #13 Japonky dedi: Denedim öyle robot gibi ses gidiyor orada da kısık Genişletmek için tıkla... Düzeyler kısmından bası arttırıp mikrofon seviyesini kısıp uygun bir ayar bulmayı dener misiniz?
Japonky dedi: Denedim öyle robot gibi ses gidiyor orada da kısık Genişletmek için tıkla... Düzeyler kısmından bası arttırıp mikrofon seviyesini kısıp uygun bir ayar bulmayı dener misiniz?
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 31 Mayıs 2019 #14 muzan dedi: Düzeyler kısmından bası arttırıp mikrofon seviyesini kısıp uygun bir ayar bulmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor sanırsam mikrofon bozuldu. Durup dururken de nasıl olur ki anlamadım düşmedi bir şey olmadı yani.
muzan dedi: Düzeyler kısmından bası arttırıp mikrofon seviyesini kısıp uygun bir ayar bulmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor sanırsam mikrofon bozuldu. Durup dururken de nasıl olur ki anlamadım düşmedi bir şey olmadı yani.