Mikrofondaki ses kulaklığa nasıl verilir?

Rasül1

Decapat
Daha fazla  
Enstrüman için Fifine T669 aldım. Mikrofondaki sesi kulaklığıma gecikme olmadan nasıl aktarabilirim? Kendi sesimi anlık duymalıyım.

'Denetim Masası\Donanım ve Ses' bu yolu izledik sonra 'Ses'e tıkla. Açılan pencerede kayıt sekmesinde uygun aygıtı seç. Alt tarafta özellikleri aç. Dinle bu aygıtı dinleyi işaretle uygula kaydet

Not: Ufak geçikme olabilir.

Dosya Ekleri

• 1721559291066.png
    1721559291066.png
    56,6 KB · Görüntüleme: 19
Hocam o gecikme çok şeye mal oluyor
Ney üflerken kafam karışıyor konuşmakta zorlanıyorum daha iyi bir çözüm yok mudur

Hocam o gecikme çok şeye mal oluyor
Ney üflerken kafam karışıyor konuşmakta zorlanıyorum daha iyi bir çözüm yok mudur
Onun için profesyonel bir sisteme ihtiyacınız var. O tarz kayıtlar genelde kondenser mikrofon + ses kartlı sistemlerden yapılabiliyor.

İnternet'e fifine t669 için condenser yazıyor ucuz bir ses kartı alsam sorun çözülür mü acaba olursa bir öneriniz var mi
Hocam her ne kadar kondenser olsa da doğrudan usb kablo ile bilgisayara baglanmakta. Normalde kondenser mikrofonlar xlr kablosu aracılığıyla ses kartina, oradan da bilgisayara bağlanmaktadır (örnek BM800).Yanlış bilmiyorsam fifine da xlr girişi yok dolayısıyla usb girişi olan ses kartlarına bakmalısınız ancak inputu usb olan bir ses kartı bilmiyorum o biraz arastirmaniza kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı