Mikrofondan ses gitmemesi ve uğultu gelmesi

vedatsekini

Hectopat
Daha fazla  
Dediğim gibi; bilgisayarda kulaklığı takıyorum ancak mikrofondan sesim karşıya gitmiyor. Şunları belirteyim öncelikle:
  • Ses kaydediciden denedim sesim kaydedilmedi
  • Varsayılan aygıtları denedim tek tek yine çalışmadı
  • Farklı kulaklık denedim yine sorun değişmedi
  • PUBG'de kulaklığım takılı olmamasına rağmen oyun içi mikrofonu etkinleştirince karşı tarafa cızırtı gidiyor.
Anlayan arkadaşlar sorunun nereden kaynaklanabileceğini yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığının ne olduğunu belirtebilir misin? Hangi model ve marka ürün? Girişi jak ile mi? Çift jaklı kablo mu? Jak girişli ise hem ön hem arka panelden denedin mi? USB girişli ise farklı girişlerden denedin mi?

Kulaklığının ne olduğunu belirtebilir misin? Hangi model ve marka ürün? Girişi jak ile mi? Çift jaklı kablo mu? Jak girişli ise hem ön hem arka panelden denedin mi? USB girişli ise farklı girişlerden denedin mi?
* Kulaklığın markası snopy rampage sn-r2
* Kasa girişi jaklı olarak denedim. Önden ve arkadan denedim. Telefon kulaklığıyla da önce mikrofon girişine taktım sesimi kaydettim sonra kulaklık girişine takıp dinledim sesim yok denecek kadar az geldi ve çok cızırtılıydı.
* USB girişiyle de denesem aynı sorunun devam edeceğini düşünüyorum çünkü ''PUBG'de kulaklığım takılı olmamasına rağmen oyun içi mikrofonu etkinleştirince karşı tarafa yoğun cızırtı gidiyor.'' demiştim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı