Mikrofondan ses gitmiyor

Akik

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kendi işinin patronu
Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim; laptop uma yeni SSD aldığım için format atmak zorunda kaldım, Windows işletim sistemini kurduktan sonra ekran kartı Driver (NVIDIA) yükleyip kurdum, bilgisayarın diğer Driver larını da kurdum, oyun oynarken arkadaşım sesimin gelmediğini söyledi. Ses ve ses kaydetme aygıtlarını geldiğimde kayıt aygıtı aktif olarak görünüyordu fakat barda herhangi bir kıpırdama yok, internetten USB ses kartı alıp PC'ye taktım ve yine mic de kıpırdama yoktu; kulaklığı değiştirdim yine her şey aynıydı. Sanırım fiziksel olarak bir sorun yok, donanımsal bir sorun var denetim masasında ses ve aygıtlar bölümünde önceden Realtek ses denetimi gibisinden bir şey vardı fakat formattan sonra tüm Driver'ları yüklediğim halde olmadığı fark ettim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba eğer ki windows 10 kullanıyor iseniz Mikrofon ve gizlilik ayarlarına girip Uygulamaların mikrofon erişimine izin verin seçeneği kapalıysa açın.

8.1 kullanıyorum
Smart Audio sürücüsünü dene derim.

Öncelikle çözüm öneriniz için teşekkür ederim fakat yine değişen birşey olmadı mağlesef son çağre olarak ses driver katını yeniden kuracağım .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı