Mikrofondan Ses Yerine Cızırtı Gidiyor

gkhnbcr

Hectopat
Merhabalar, yaklaşık bir ay önce mikrofonumdan sadece cızırtı gidiyordu, ses gitmiyordu ve 15 dk içinde düzeliyordu. Şimdi yeni bir kulaklıki mikrofonu aldım ve hiçbir sorun yoktu, şuan mikrofonumdan ses gitmiyor. Sadece cızırtı gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofon soketinde sorun olabilir. Hiç düşündün mü? Kasanın hem ön yüzü hem de arka yüzünde kulaklık girişleri var. İkisini de dene. Sadece bir girişte sorun yaşıyorsan soket bozulmuştur. Eğer iki girişte de cızırtı geliyorsa anakartın ses modülünde sorun vardır büyük ihtimalle.

Mikrofon soketinde sorun olabilir. Hiç düşündün mü? Kasanın hem ön yüzü hem de arka yüzünde kulaklık girişleri var. İkisini de dene. Sadece bir girişte sorun yaşıyorsan soket bozulmuştur. Eğer iki girişte de cızırtı geliyorsa anakartın ses modülünde sorun vardır büyük ihtimalle.
Dizüstü bilgisayar kullanıyorum, tek jak var bilgisayarın kendi mikrofonunu açınca ses gidiyor ama kulaklığın mikrofonundan ses gitmiyor bozulmuş mudur?

Buddy ben bu sorunu 4 yıl önce yaşıyormuşum. Hâlen daha aynı PC'yi kullanıyorum. Kullandığın üçlü fişi değiştirmeyi dene ben kabloyu değişince sorun çözüldü bir keresinde. Format atmayı da dene formatlamakta çözüm olabiliyor bazen ben PC'de sadece LoL oynuyorum ve işletim sistemim ghosth spectre ( Windows'un küçültülmüş oyun için olan versiyonu gibi düşün ). Forrmat atmak çok vaktimi almıyor o yüzden. Onun dışında ses kartıda bozuk olabilir ben direkt anakart değiştirdim. Onunda dışında PSU'dan enerjide kaçıyor olabilir PSU değişince de cözülme ihtimali var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı