Mikrofondan Uğultu Sesi Gelmesi Sorunu

oğulcan yorgun

Hectopat
Daha fazla  
Mikrofondan anlamadığım garip bir ses geliyor, uğultu sesi.
Voicemeeter kullandım işe yaramadı. Mikrofonum NW 800, laptop olduğu için 10 TL'ye aldığım bir ses kartı var, jak girişinden çalışmıyor mikrofon. Test videolarını izlediğimde kimsede böyle bir sorun yokken neden bende böyle bir sorun var?

Link atmak yasak mı bilmiyorum ama sorununu daha önce ben de yaşamıştım. Realtek HD Audio Driver bunu indirdiğinde kayıt aygıtları>özelliklere artı olarak geliştirmeler diye bir özellik eklenecek,ordaki gürültü azaltma ve diğer seçeneği işaratlersen dediğin sorun muhtemelen çözülcektir.

Link atmak yasak mı bilmiyorum ama sorununu daha önce ben de yaşamıştım. Realtek HD Audio Driver bunu indirdiğinde kayıt aygıtları>özelliklere artı olarak geliştirmeler diye bir özellik eklenecek,ordaki gürültü azaltma ve diğer seçeneği işaratlersen dediğin sorun muhtemelen çözülcektir.
Yok , işe yaramadı.
Sorun ses kartında galiba , ses kartıyla alakalı , benim bir an önce yeni ses kartı almam lazım .

Sesimi ses aygıtlarından dinlediğim zamanda uğultu var. OBS, shadowplayde de aynı sorun var.

O bende var ve BM-300 kullanıyorum şu anda Windows 10 kullanıyorum topraklama hattına baktım kaç kere driver kaldırıp yükledim ama nafile maalesef bende çözemedim. Ve diğer kullandığım Gamepower medusa mikrofonumda da aynı problem var çıldırmak üzereyim 1 haftadır 2 format yedi Pc,Windows 8.1'e dönmek te istemiyorum.

O bende var ve BM-300 kullanıyorum şu anda Windows 10 kullanıyorum topraklama hattına baktım kaç kere driver kaldırıp yükledim ama nafile maalesef bende çözemedim. Ve diğer kullandığım Gamepower medusa mikrofonumda da aynı problem var çıldırmak üzereyim 1 haftadır 2 format yedi Pc,Windows 8.1'e dönmek te istemiyorum.
sorunun çözüldü mü ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı