Mikrofonlu kulaklık bilgisayarda çalışmıyor

undundund

Centipat
JBL'in mikrofonlu kulaklığı var bence. Kulak içi kulaklık, bunu bilgisayarımın mikrofon girişine taktım da mikrofonu kullanabilmem gerekmiyor mu acaba? Ama çalışmıyor. Hiçbir bilgisayarda çalışmadı?

Jack ucunda üç çizgi var acaba bundan ötürü mü? Aynı şekilde yaka mikrofonu var bir de üç çizgi onu da denedim ama o da olmadı? Ses kartımla alakalı bir şey olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüştürücü ile kulaklık ve mikforon jaklarını ayırmanız gerekiyor. Bu iş görür:

Çok teşekkür ederim peki şu an çalışmaması normal mi acaba? Yoksa bir sorun mu vardır acaba?

Tek çıkışlı mikrofonlu kulaklığımı ses çıkışına taktığımda sorunsuz ses alıyorum sonuçta ama mikrofon girişinden hiç ses alamıyorum. Ek olarak elimde şöyle bir ürün var: Boya Profesyonel Youtuber Yaka Mikrofonu By-M1 Mikrofon Fiyatı

Bunu da mikrofon girişine taktım zamanda ses kaydı alamıyorum. Hiçbir sonuç vermiyor. Bunun sebebi jack uçlarımı acaba?

Hem mikrofonlu kulaklığımın hem de yaka mikrofonumun jack uçları aynı. 3 çizgili. Ama yaka mikrofonundan ses alması lazım diye düşünüyorum, ses kartında bir sorun olsa hopörler çalışmaz vs.

Anlayamadım, telaş ettim herhangi bir sorun vardır diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüştürücü ile kulaklık ve mikforon jaklarını ayırmanız gerekiyor. Bu iş görür:

Ben jak ayırıcı aldım kulaklığım bluedio Hi-Fi kulaklık masaüstüne takıyorum mikrofon gözüküyor ama ses gitmiyor (mesela DC'de her türlü giriş çıkışlarını denedim ses gitmiyor ama kulaklığın sol tarafına tık tık vuruyorum hafif testte ses çıkıyor çevrede herhangi bir yere vurduğumda sesiniz dinletiliyor diyor fakat kendi sesimi algılamıyor.) yardımcı olursanız sevinirim yeni kulaklık almak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı