Çözüldü Mikrofonlu kulaklık Discord ve Valorant'ta çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba,

Bana yeni mikrofonlu kulaklık geldi ilk zamanlarda çalışıyordu şimdi tuhaf şey oldu. Windows ses kaydeticisinde sesimi test ettiğimde çalışıyor ama Discord, Valorant oyununda çalışmıyor. Diğer oyunları denemedim. Ne yapmalıyım? Yapay zeka olan Google gemini, Microsoft Copilot, ChatGPT'ye sordum ama sonuç alamadım.

Kullaklığım aşağıdadır. Şimödi fark ettim driverı varmış.

Driveri yüklemeniz çözüm olabilir, dediklerimi de uygulamayı unutmayın.

Sadece USB mi var yani?

Kullaklık sadece USB'li.

Valorant'ta çıkış cihazını da giriş cihazını da kulaklıklığınız olarak seçtiniz mi?

Mikrofonumu seçtim yine aynı.

1708975441476.png

Yazılımını kurdum ama hala değişen bir şey yok.

1708975968777.png

Mikrofon hassasiyet eşiğini 0'a çekip bir daha deneyebilir misiniz?

Nereden? Windows ses kısmında öyle seçecek yok, Discord'dan ise "giriş hassasiyetini otomatik olarak belirle" seçeneğini kapatıp "0dB" yaptım olmadı.

Yazılımını kurdum ama hala değişen bir şey yok.

Eki Görüntüle 2127010

Nereden? Windows ses kısmında öyle seçecek yok, Discord'dan ise "giriş hassasiyetini otomatik olarak belirle" seçeneğini kapatıp "0dB" yaptım olmadı.

Valorant'ta kinden bahsettim, o giriş hassasiyeti 0dB de olmasın yükseltin onu.

Otomatikte daha iyi değil mi? İlk otomatikteydi. Dediğinizi yaptım ama aynı.

Ayarlarda Discord ve Valorant'ın mikrofon iznini kapatmış olabilir misiniz, bir de fark etmemiş olabilirsiniz ama Valorant bas-konuşta.

Çözüm
Ayarlarda Discord ve Valorant'ın mikrofon iznini kapatmış olabilir misiniz, bir de fark etmemiş olabilirsiniz ama Valorant bas-konuşta.

Geri döngü testini biliyorsunuzdur her ister bas-konuş, isterse otomatik olsun fark etmez her türlü sesinizi test etmenize yarıyor.
Dediğinizi yaptım bas-konuş > otomatik aldım yine olmadı.
Şimdi farkeettim de izinler kapalıymış açtım oldu, teşekkürler.

1708976978897.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı