Mikrofonlu kulaklık mı mikrofon mu?

naamikemal

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Online derse giriyorum sesim iyi gitmiyormuş öğretmene. Sesimin iyi gitmesi için mikrofonlu kulaklık mı yoksa mikrofon mu alayım bilemedim. Maksimum bütçem 200 TL. Hangisini tavsiye ederseniz tavsiye ettiğiniz modelin linkini de atın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTuber yayıncı falan değilsen özel mikrofon alma. Mikrofonlu kulaklık al. 200 TL gibi bir bütçede pek bir fikrim yok. Büyük ihtimal bu bütçede sadece mikrofon bulursun.

Kulaklık zevkine bağlı kulak içi seviyorsan mecbur mikrofon ama kulak üstü seviyorsan oyunda oynuyor isen kulak üstü mikrofon öneremem fakat mikrofonlu kulaklık olarak kendi kullandığım kulaklığı öneririm internetten inceleme izle çok güzel bir kulaklık ses kalitesi falan olsun öneririm.
Ben Hepsiburada'dan nisan ayında falan 180 TL'ye almıştım şu an 250 olmuş ama 225E bu var başka sitelerden daha ucuzu varsa oradan da alabilirsin öneririm.

Artı -1 Eksi
Kulaklık zevkine bağlı kulak içi seviyorsan mecbur mikrofon ama kulak üstü seviyorsan oyunda oynuyor isen kulak üstü mikrofon öneremem fakat mikrofonlu kulaklık olarak kendi kullandığım kulaklığı öneririm internetten inceleme izle çok güzel bir kulaklık ses kalitesi falan olsun öneririm.
Ben Hepsiburada'dan nisan ayında falan 180 TL'ye almıştım şu an 250 olmuş ama 225E bu var başka sitelerden daha ucuzu varsa oradan da alabilirsin öneririm.

Rampage çöpünü almayın.

Ben şahsen memnunum 2 yıl önce klavye mouse seti aldım mousei kardeşim 10-15 defa düşürdüğü halde halen kaya gibi 80 TL idi o zaman şimdi 170 TL olmuş klavye düştü üstüne bir de 800km yolda üstüne 10larca kilo bindi taşınırken hiçbir şey yok.

Hocam lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. Rampage genel olarak kötü bir marka. Kimse sevmez ve alınmaz. Forumda onlarca konu görebilirsiniz.

Mikrofonu nasıl.

Sen kullanıyor musun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı