Mikrofonlu kulaklık vs mikrofon

Güzel öneri eline koluna sağlık. Mikrofon olarak hyperx solocast veya fifine A8 alacağım.
Artı olarak bir şey soracağım, mikrofon alacağıma göre mikrofonlu kulaklığa ihtiyacım kalmayacak. Önerdiğin fifine markalı mikrofonlu 2k kulaklık yerine aynı fiyata daha kaliteli "mikrofonsuz" bulunabilir mi?
Yanlış anlaşılmasın, fifine kulaklığa kalitesiz demiyorum, sadece mikrofonlu kulaklığa ihtiyaç kalmadığına göre bunu avantaja çevirebilir miyim diye sordum.

2K civarına ses kalitesi olarak benzer performans alacağın bi mikrofonsuz kulaklık bulunamaz ama istersen bu attığımın mikrofonu da çıkıyor zaten.

Aklıma yattı Hyperx Solocast. Ses de ideal bana göre.

2K civarına ses kalitesi olarak benzer performans alacağın bi mikrofonsuz kulaklık bulunamaz ama istersen bu attığımın mikrofonu da çıkıyor zaten.
Teşekkür ederim. Büyük ihtimalle alırım. Bir akşama kadar bakınayım internete.

Teşekkür ederim. Büyük ihtimalle alırım. Bir akşama kadar bakınayım internete.
Önce kulaklığı al mikrofonu dene alacaksan belki mikrofon performansı senin için yeterli gelecek ekstra mikrofon almana gerek olmayacak. H9'un mik kalitesi şaşırtıcı seviyede iyi.

Önce kulaklığı al mikrofonu dene alacaksan belki mikrofon performansı senin için yeterli gelecek ekstra mikrofon almana gerek olmayacak. H9'un mik kalitesi şaşırtıcı seviyede iyi.
Çok teşekkürler hocam çok yardımcı oldun. Sanırım ikisini de aynanda alacağım gibi, bir noktada ihtiyacım olacak gibi hissediyorum.

İfadeler: DMN
Çok teşekkürler hocam çok yardımcı oldun. Sanırım ikisini de aynı anda alacağım gibi, bir noktada ihtiyacım olacak gibi hissediyorum.

Aldınız mı acaba? Yorumlarınız nelerdir?

Aldınız mı acaba? Yorumlarınız nelerdir?
Kulaklığın mikrofonu amatör yayın yapacak biri için iyi
Fifine A8 mikrofonu ise gayet güzel, benim profesyonel olmayan ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…