Mikrofonlu kulaklık vs mikrofon

Fifine A8 mikrofonun yanına bunu da alabilirsin. İndirimde olduğunu unutmuşum baya iyi kulaklık. Hatta mikrofonu tek bile yetebilir isteğine göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel öneri eline koluna sağlık. Mikrofon olarak hyperx solocast veya fifine A8 alacağım.
Artı olarak bir şey soracağım, mikrofon alacağıma göre mikrofonlu kulaklığa ihtiyacım kalmayacak. Önerdiğin fifine markalı mikrofonlu 2k kulaklık yerine aynı fiyata daha kaliteli "mikrofonsuz" bulunabilir mi?
Yanlış anlaşılmasın, fifine kulaklığa kalitesiz demiyorum, sadece mikrofonlu kulaklığa ihtiyaç kalmadığına göre bunu avantaja çevirebilir miyim diye sordum.

Güzel öneri eline koluna sağlık. Mikrofon olarak hyperx solocast veya fifine A8 alacağım.
Artı olarak bir şey soracağım, mikrofon alacağıma göre mikrofonlu kulaklığa ihtiyacım kalmayacak. Önerdiğin fifine markalı mikrofonlu 2k kulaklık yerine aynı fiyata daha kaliteli "mikrofonsuz" bulunabilir mi?
Yanlış anlaşılmasın, fifine kulaklığa kalitesiz demiyorum, sadece mikrofonlu kulaklığa ihtiyaç kalmadığına göre bunu avantaja çevirebilir miyim diye sordum.
2K civarına ses kalitesi olarak benzer performans alacağın bi mikrofonsuz kulaklık bulunamaz ama istersen bu attığımın mikrofonu da çıkıyor zaten.

Mikrofon olarak Hyperx Solocast'i öneririm hocam.Aktif olarak kullanıyorum ses kalitesi muhteşem fakat ses algılaması çok yüksek.Eğer eviniz gürültülüyse sıkıntı yaşayabilirsiniz fakat bu sizin için bir problem değilse kesinlikle almanız gerektiğini düşünüyorum.Kulaklık tarafında ise Rampage veya Razer tercih edebilirsiniz.Aynı zamanda saydığım markalar 4k bütçenizi aşmayacaktır.
Aklıma yattı Hyperx Solocast. Ses de ideal bana göre.

Önce kulaklığı al mikrofonu dene alacaksan belki mikrofon performansı senin için yeterli gelecek ekstra mikrofon almana gerek olmayacak. H9'un mik kalitesi şaşırtıcı seviyede iyi.
Çok teşekkürler hocam🤗🤗 çok yardımcı oldun. Sanırım ikisini de aynanda alacağım gibi, bir noktada ihtiyacım olacak gibi hissediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı