Mikrofonlu kulaklık vs mikrofon

Ogigogo

Kilopat
Makaleler
2
Bütçe: 4 bin.

Yayın açma gibi hevesim var, çok üst düzey ekipman alma niyetim yok. Bir yandan oyun da oynuyorum. Şu anda ayrık mikrofon alma konusunda ve mikrofonlu kulaklık alma konusunda çok kararsız kaldım. Mikrofonlu kulaklık almak daha mı iyi olur acaba.

Sizce ne yapmalıyım? Fikrinizi yazarken bir yandan mikrofon ve kulak üstü kulaklık önerisi yapabilir misiniz?

Yayın açma gibi hevesim var, çok üst düzey ekipman alma niyetim yok. Bir yandan oyun da oynuyorum. Şu anda ayrık mikrofon alma konusunda ve mikrofonlu kulaklık alma konusunda çok kararsız kaldım. Mikrofonlu kulaklık almak daha mı iyi olur acaba.

Sizce ne yapmalıyım? Fikrinizi yazarken bir yandan mikrofon ve kulak üstü kulaklık önerisi yapabilir misiniz?
1 tane mikrofon+ IEM kulaklık alabilirsin istersen.

Eğer illa kulak üstü kablosuz birşey dersen bunu alabilirsin.

1 tane mikrofon+ IEM kulaklık alabilirsin istersen.

Teşekkürler, mantıklı dediğin ama ikilemde kalmamın sebebi şu anda kablolu earpods var onu kullanıyorum 2 yıldır. Bir anlığına acaba kulaküstüne geçsem mi diye düşünmüştüm.

Böyle bir şey de bakabilirsin. Yayın verebilecek kalitede mikrofona sahip.

Kulaklık kablolu olacak. Wireless fiyatı yüksektiyor. Bana önerebileceğin marka var mı? Teşekkürler
Mikrofon olarak Fifine veya Razer bak kulaklık olarak da Razer, Logitech, SS vs. bakabilirsin.

Böyle bir şey de bakabilirsin. Yayın verebilecek kalitede mikrofona sahip.

Evet bir dostumda var kendisi yayın da yapıyor; mikrofonu gerçekten kaliteli. Yine de yayın, video vb. işler için iyi bir harici mikrofona sahip olmak her zaman daha iyidir.

Teşekkürler, mantıklı dediğin ama ikilemde kalmamın sebebi şu anda kablolu earpods var onu kullanıyorum 2 yıldır. Bir anlığına acaba kulaküstüne geçsem mi diye düşünmüştüm.
Bunlar airpods'dan daha iyi ses verir bilgisayarda. Mikrofonun olur ekstradan. Geri kalanı sen bilirsin kulak içi konforu bi başka oluyor.

Mikrofon olarak Hyperx Solocast'i öneririm hocam.Aktif olarak kullanıyorum ses kalitesi muhteşem fakat ses algılaması çok yüksek.Eğer eviniz gürültülüyse sıkıntı yaşayabilirsiniz fakat bu sizin için bir problem değilse kesinlikle almanız gerektiğini düşünüyorum.Kulaklık tarafında ise Rampage veya Razer tercih edebilirsiniz.Aynı zamanda saydığım markalar 4k bütçenizi aşmayacaktır.

Fifine A8 mikrofonun yanına bunu da alabilirsin. İndirimde olduğunu unutmuşum baya iyi kulaklık. Hatta mikrofonu tek bile yetebilir isteğine göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı