Mikrofonlu kulaklıkta mikrofon çalışmıyor

RUSHTOB

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, bundan 5 ay önce bir kulaklık almıştım, o bozuldu, mikrofonu tamamen çalışmıyordu. Dediler ki: Kulaklığın kabloları kopmuş ve bu kulaklık laptopa takılmaz dediler. Ben de gittim yeni kulaklık aldım. Bu sefer gerçekten çok özenli kullandım. Yani kulaklığa özel yer bile yaptım. 2-3 gün kadar önce kulaklık cızırdamaya başladı. Bugün de mikrofon bozuldu. Ne yapsam olmuyor. Bu benim 2 senedeki 4. kulaklığım. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bundan 5 ay önce bir kulaklık almıştım, o bozuldu, mikrofonu tamamen çalışmıyordu. Dediler ki: Kulaklığın kabloları kopmuş ve bu kulaklık laptopa takılmaz dediler. Ben de gittim yeni kulaklık aldım. Bu sefer gerçekten çok özenli kullandım. Yani kulaklığa özel yer bile yaptım. 2-3 gün kadar önce kulaklık cızırdamaya başladı. Bugün de mikrofon bozuldu. Ne yapsam olmuyor. Bu benim 2 senedeki 4. kulaklığım. Ne yapabilirim?

Eğer cidden özenli kullandığınızı düşünüyorsanız sorun kulaklığın kalitesidir daha pahalı (kaliteli) ürünlere yönelebilirsiniz (JBL tarzı)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı