Açıkcası kablolu olsun istiyorum sadece. Sennheiser'ın bu modeline az önce baktım çok hoşuma gitti büyük ihtimal tercihim ondan yana olacakSony WH CH510 Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Sony WH CH510 Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
İşinizi görür aşırı dizaynı yok büyük değil ama sadece Bluetooth'la bağlanıyor şarj süresi fazla gidiyor olumlu yorum almış bir kulaklık.
SENNHEISER HD 400S Kulak Üstü Kablolu Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SENNHEISER HD 400S Kulak Üstü Kablolu Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüwww.mediamarkt.com.tr
2. Attığımda baya iyi hemde fazla pahalı değil attığınız linkteki fiyatı geçmek istemedim.Açıkcası kablolu olsun istiyorum sadece. Sennheiser'ın bu modeline az önce baktım çok hoşuma gitti büyük ihtimal tercihim ondan yana olacak
B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global modelim bu iyi midir ses olarak hiçbir fikrim yok bir de ben mikrofon çok istemiyorum ya da kablosuz olmasını. Yani oyun için kullanacağım ama illa "oyuncu kulaklığı" arması olmasa da olur hatta olmasa daha iyi olur çünkü ben biraz sadeliği seviyorum bu yüzden Surround 7.1'den bile fedakarlık yapabilirim belkiAnakartınız iyiyse
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com KötüyseCreative Sound Blasterx H6 Usb 7.1 Virtual / Rgb /oyuncu Kulaklığı-ps4, Pc, Xbox, Nintendo Ve Mobil Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Creative Sound Blasterx H6 Usb 7.1 Virtual / Rgb /oyuncu Kulaklığı-ps4, Pc, Xbox, Nintendo Ve Mobil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kablosuz olsun diyorsanızCreative Sound Blasterx H6 Usb 7.1 Virtual / Rgb /oyuncu Kulaklığı-ps4, Pc, Xbox, Nintendo Ve Mobil Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Creative Sound Blasterx H6 Usb 7.1 Virtual / Rgb /oyuncu Kulaklığı-ps4, Pc, Xbox, Nintendo Ve Mobil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bluetooth alırsanız gecikme olacaktırKablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Benim tercihim Creative Soundblasterx H6 olurdu. Creative markası 30 yıldır ses ve sinema sistemleri yapıyor. 900 TL'den indi, kaçmaz bu fiyata.
2. Attığımda baya iyi hemde fazla pahalı değil attığınız linkteki fiyatı geçmek istemedim.
●Corsair HS35
●GamepowerKizaru
●Anker SoundCore Strike 3 7.1
Bunlara bakabilirmisiniz beğenirsiniz umarım.
Beğenmenize sevindim eski kulandığınız kulaklık marka ve modeli neydi acabaB450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global modelim bu iyi midir ses olarak hiçbir fikrim yok bir de ben mikrofon çok istemiyorum ya da kablosuz olmasını. Yani oyun için kullanacağım ama illa "oyuncu kulaklığı" arması olmasa da olur hatta olmasa daha iyi olur çünkü ben biraz sadeliği seviyorum bu yüzden Surround 7.1'den bile fedakarlık yapabilirim belki
Bunlara da baktım 7.1 biraz daha iyi olur sanırım oyun için ama Sennheiser 400S'in sadeliğini çok beğendim hem kablolu ses kalitesi de güzel mikrofonu da yok.
Urbanears Plattan 2 kullanıyordum şu an Sony WH CH510 bluetooth ve SoundMagic ES20 kulakiçi kulaklık var çok fazla FPS oynamadığımdan ihtiyaç duymuyordumBeğenmenize sevindim eski kulandığınız kulaklık marka ve modeli neydi acaba
B450 A PRO MAX yetersiz diye biliyorum. Blackshark V2 X'ten vazgeçin. Creative Soundblasterx H6 önerimdir.B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global modelim bu iyi midir ses olarak hiçbir fikrim yok bir de ben mikrofon çok istemiyorum ya da kablosuz olmasını. Yani oyun için kullanacağım ama illa "oyuncu kulaklığı" arması olmasa da olur hatta olmasa daha iyi olur çünkü ben biraz sadeliği seviyorum bu yüzden Surround 7.1'den bile fedakarlık yapabilirim belki
Sennheiser HD 400S'i gömdüm hocamB450 A PRO MAX yetersiz diye biliyorum. Blackshark V2 X'ten vazgeçin. Creative Soundblasterx H6 önerimdir.
Sayfanın aşağısında detayları da mevcut.
Creative Sound Blasterx H6 Usb 7.1 Virtual / Rgb /oyuncu Kulaklığı-ps4, Pc, Xbox, Nintendo Ve Mobil Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamepower kizaru kulaklığı hakkında
Gamepower kızaru alınır mı?
Merhabalar arkadaşlar ben Gamepower kızaru kulaklıgını almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Gamepower sevdigim bir marka daha önceden monitörünü kullanmıştım çok güzeldi. Bir de kulaklık alayım dedim şu an Arctis 7 kulaklıgını kullanıyorum fakat biraz eskidigi için...www.technopat.net Gamepower kızaru alınır mı?
Şimdi ben bu kulaklığı almak istiyordum fakat forumlarda bayağı gömmüşler kulaklığı sizce almalı mıyım? Sonuçta bu markanın en iyi kulaklığı aynı zamanda en pahalısı.www.technopat.net
HS35 hakkında
Corsair HS35 Alınır mı
Arkadaşlar oyun oynamayı ve yüksek ses ve baslı müzik dinlemeyi seven biriyim bu yüzden Corsair HS35 geçiyor aklımdan. Abdullah abinin videosunu ve farklı 2 3 video daha izledim bana gayet yeterli geldi. Sizce alınmaya değer miforum.donanimarsivi.com HS35 alınır mı?
300 TL bütçem var HS35 290 liraya düşmüşken alınır m? Ya da başka kulaklık önerebilirsiniz. Benim için mikrofonun ses kalitesi ve oyunda verdiği ses önemli. https://www.itopya.com/corsair-hs35-stereo-kirmizi-gaming-kulaklik/www.technopat.net
Anker soundcore strike 3'ü kullandım, kafamı sıkıyordu, ses kalitesi güzeldi, 7.1'i iyiydi. Mikrofonu da güzel. Yarım saniye ses gecikmesi vardı aşırı rahatsız ediyordu ve iade sebeplerimden biri oldu ama herhalde değiştirip başka bir Soundcore strike 3 alsam aynı sorun olmazdı, fabrika hatası herhalde. Hayvan gibi duruyordu bu arada kafamdaBüyük ve ağırdı biraz ama fiyatına değer.
300 TL için
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Haberiniz olsun, itopya firması hijyenik tatavasından dolayı kulaklıkları iade almıyor. Ancak arıza ve kusur durumlarında alıyor. Yani gidip bir itopya magazasından CH-321'i test etmenizi tavsiye ederim.Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Beğenmenize sevindim eski kulandığınız kulaklık marka ve modeli neydi acaba