Mikrofonsuz online oyun oynamak zorlar mı?

Kanka Squad da chatten yazı yazma varsı diye hatırlıyorum. Zaten Squad hem yeni hem de inanılmaz derecede yüksek gerçekçilik oranına sahip eğer mikrofonun yoksa tavsiyem gidip bir tane alman. Yoksa arma artık alınmaya değmez bir oyun Squad'da da Türk serverlarında rahat oynamak için gerekli. Ama yabancı serverlarda genelde eğer liderlik veya farklı önemli bir rol bir üstlenmiyceksen gerekli değil.

Kanka Squad da chatten yazı yazma varsı diye hatırlıyorum. Zaten Squad hem yeni hem de inanılmaz derecede yüksek gerçekçilik oranına sahip eğer mikrofonun yoksa tavsiyem gidip bir tane alman. Yoksa arma artık alınmaya değmez bir oyun Squad'da da Türk serverlarında rahat oynamak için gerekli. Ama yabancı serverlarda genelde eğer liderlik veya farklı önemli bir rol bir üstlenmiyceksen gerekli değil.
Mikrofon var da ailem kullanmama izin vermiyor.

Kanka afadersin ama küçük bir olacak sorum olacak "niye?".
Bilmiyorum. Şöyle söyleyeyim , sanalda arkadaş edindiğimi bile söyleyemiyorum. Uyuşturucu bağımlısı ederler seni falan diyo. Oyun aldırırken de yalvar yakar aldırıyorum neymiş steam dolandırıcıymış.

Mikrofona direkt hiç izin vermiyor.

Bilmiyorum. Şöyle söyleyeyim, sanalda arkadaş edindiğimi bile söyleyemiyorum. Uyuşturucu bağımlısı ederler seni falan diyor. Oyun aldırırken de yalvar yakar aldırıyorum neymiş Steam dolandırıcıymış.

Mikrofona direkt hiç izin vermiyor.

Kanka senin aile muhafazakarlık ve geri görüşlükte benimkilere çok yakın bir seviyeye sahip bana da eskiden babam parka girme otcu olur diye hiçbir yere gitmeme izin vermezdi. Daha garibi tamam parkta otçu olur diye göndermiyon parka gitmiycem halı sahaya gideceğim dediğimde de yok sen çıkışta parka gidersin diye göndermezdi. Adam hala daha değişik bir insan (iyi yönde değil)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı