Mikrofonu iyi kulaklık önerisi

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, şu an kullandığım Razer Kraken'in bilmediğim bir sebepten cızırtılı ses vermesinden dolayı kulaklık arıyorum. Bütçesi uçuk olmadığı sürece sorun yok. 2-3 bin liralara yükselmesin. JBL quantum serisini duydum ve yorumları da iyi ancak kablosuz kulaklık bakmak istiyorum, SteelSeries'in Arctis serisinin kablosuz modelleri iyi diye biliyorum ancak üst modellerin de fiyat gerekçesiyle artıyor. Özellikle mikrofonu ve ses kalitesi olarak iyi olan bir kulaklık arayışındayım. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an kullandığım Razer Kraken'in bilmediğim bir sebepten cızırtılı ses vermesinden dolayı kulaklık arıyorum. Bütçesi uçuk olmadığı sürece sorun yok. 2-3 bin liralara yükselmesin. JBL quantum serisini duydum ve yorumları da iyi ancak kablosuz kulaklık bakmak istiyorum, SteelSeries'in Arctis serisinin kablosuz modelleri iyi diye biliyorum ancak üst modellerin de fiyat gerekçesiyle artıyor. Özellikle mikrofonu ve ses kalitesi olarak iyi olan bir kulaklık arayışındayım. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Corsair void elite serisine de bi bakmanızı öneririm ben kablolusunu kullanıyorum gayet iyi mikrofonu

Kendim de kullandığım Razer Blackshark V2 X öneririm, mikrofonu son derece muhteşem ve cızırtısız. Kendi ses testim de aşağıda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendim de kullandığım Razer BlackShark V2 X öneririm, mikrofonu son derece muhteşem ve cızırtısız. Kendi ses testim de aşağıda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kablosuz demiş dikkat etmediniz sanırım

Biraz fiyat uçuk ama 1K civarında Wireless tavsiye etmiyorum onun yerine kablolu modeller daha iyi oluyor genelde. Yine de 1K civarında şunu önerebilirim.

Corsair Void almak istemezseniz HS70 serisine de bakabilirsiniz

Ses kartı yoksa kulaklığınızın anakartın ses kartı besleyemiyordur. Genelde cızırtı sorunu bu yüzden oluyor. Ses kartı bulunan bir kulaklıkla bu sorunu çözebilirsiniz. Mesela Razer BlackShark V2 USB gibi.

Kendim de kullandığım Razer Blackshark V2 X öneririm, mikrofonu son derece muhteşem ve cızırtısız. Kendi ses testim de aşağıda.

Razer Kraken kullandığımdan ses kalitesini biliyorum, şimdiye kadar gördüğüm en iyi kulaklık mikrofonlarından biri. Tekrardan Razer yerine farklı bir marka deneyimlemek istiyorum.

Kablosuz demiş dikkat etmediniz sanırım.
Kablolu da olabilir ama fiyat arttıktan sonra kablosuzlara yönelmek daha mantıklı geliyor.

Razer Kraken kullandığımdan ses kalitesini biliyorum, şimdiye kadar gördüğüm en iyi kulaklık mikrofonlarından biri. Tekrardan Razer yerine farklı bir marka deneyimlemek istiyorum.

Kablolu da olabilir ama fiyat arttıktan sonra kablosuzlara yönelmek daha mantıklı geliyor.
Razerdan başka bir marka arıyorsanız bu marka corsair olmalı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı