Mikrofonu iyi kulaklık önerisi

Merhaba, şu an kullandığım Razer Kraken'in bilmediğim bir sebepten cızırtılı ses vermesinden dolayı kulaklık arıyorum. Bütçesi uçuk olmadığı sürece sorun yok. 2-3 bin liralara yükselmesin. JBL quantum serisini duydum ve yorumları da iyi ancak kablosuz kulaklık bakmak istiyorum, SteelSeries'in Arctis serisinin kablosuz modelleri iyi diye biliyorum ancak üst modellerin de fiyat gerekçesiyle artıyor. Özellikle mikrofonu ve ses kalitesi olarak iyi olan bir kulaklık arayışındayım. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Kendim kullanmasam da internetten izlediğim videolardan anladığım kadarıyla Rampage Fury X öneririm.

Razer Kraken kullandığımdan ses kalitesini biliyorum, şimdiye kadar gördüğüm en iyi kulaklık mikrofonlarından biri. Tekrardan Razer yerine farklı bir marka deneyimlemek istiyorum.

Kablolu da olabilir ama fiyat arttıktan sonra kablosuzlara yönelmek daha mantıklı geliyor.
Siz bilirsiniz fakat ben ses kalitesinden değil, mikrofon kalitesinden bahsettim ve çok güzel dediğim gibi. Steelseries Arcits serisine bakabilirsiniz onlar da güzel.

Kendim de kullandığım Razer BlackShark V2 X öneririm, mikrofonu son derece muhteşem ve cızırtısız. Kendi ses testim de aşağıda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka almayi dusunuyorum mesela sadece klavye ve farenin sesini almak istiyorum konusmadan kayit alsam sadece onlarin sesi gelir değil mi yoksa ozel bir ayari var mi?

Kanka almayi dusunuyorum mesela sadece klavye ve farenin sesini almak istiyorum konusmadan kayit alsam sadece onlarin sesi gelir değil mi yoksa ozel bir ayari var mi?
Vallahi benim kullandığım süreçte hiç klavye sesi geliyor diyen olmadı sorduğumda da geliyor demediler. Klavyem Gamepower Saber RGB Mavi switch.

Hala kullanıyor musunuz?
Evet kullanıyorum ve çok memnunum. Beni bu güne kadar 1 kere bile üzmedi. Kulak ağrısı hiç yapmıyor, terletmiyor, mikrofonu çok iyi, ses kalitesi ve oyun için de iyi, yanında verdiği yazılım ayrı bir kalite katıyor sese. Fakat son zamanlarda Discord'da bilgisayarın sesini yansıtmaya başladı, önceden olmuyordu. Discord ile de ilgili olabilir çünkü önceden olmuyordu.

Evet kullanıyorum ve çok memnunum. Beni bu güne kadar 1 kere bile üzmedi. Kulak ağrısı hiç yapmıyor, terletmiyor, mikrofonu çok iyi, ses kalitesi ve oyun için de iyi, yanında verdiği yazılım ayrı bir kalite katıyor sese. Fakat son zamanlarda Discord'da bilgisayarın sesini yansıtmaya başladı, önceden olmuyordu. Discord ile de ilgili olabilir çünkü önceden olmuyordu.

Anladim yani simdi alınır mı? Dogum gunumde hediye almayi dusunuyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı