Çözüldü Mikrofonun sesi bir gidiyor bir azalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

düşükfpsci

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim kulaklığın mikrofonunuzu sesi bir 2 hafta bazen iyi geliyor sonra az geliyor 2 kez yaşadım bunu bir de dün Soundpad indirip PC yeniden başlatmıştım. Onunla ilgisi olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Soundpad ile alakalı bir durum. Kulaklığınızın dahili ses kartı yoksa bu durum oluşuyor. Soundpad silip güncel ses Driver'ı yükleyin sorununuz çözülür.
Merhaba arkadaşlar. Benim kulaklığın mikrofonunuzu sesi bir 2 hafta bazen iyi geliyor sonra az geliyor 2 kez yaşadım bunu bir de dün Soundpad indirip PC yeniden başlatmıştım. Onunla ilgisi olabilir mi?
Hocam mikrofon ayarlarında AGC diye bir ayar bulunmakta. O ayarı kapatın.

1755792502879.png

Burada ne yapacağım.

Hocam bulamadım.

Hocam önceden de oluyordu ama.
Sounpad indirip yükledikten sonra yeniden başlattım o yüzden olabilir mi diye yazmışsınız. aynı durumu ben yaşadığım için söylüyorum. soundpad ses driverinin üstüne kendi istediği ses ayarlarını kuruyor. sıfırdan gidip ses sürücüsü yüklemeyince de çözülmedi. eğer daha önce de oluyorsa kulaklık değiştir yoksa başka bir çözümü yok. hyperx cloud 3 kablolu kullanıyorum gayet iyi. kötü kulaklıkla devam edeceğim diyorsan kulaklıgın ile en uyumlu çalısan driveri bulup kurup sonra mikrofon özellikleri kısmında ortaya çıkan geliştirmeler seçeneğinden akustik eko iptali gibi seçenekleri tikleyince çözülüyordu benim.
Realtek sürücü yükleme

Technopat Haberler

Geri
Yukarı