Çözüldü Mikrofonun sesi kendi kendine azalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CryingDark

Hectopat
Daha fazla  
Ben kayıt alan birisiyim. Kayıt alırken veya almazken arkadaşlarla konuştuğum vakit mikrofon ses düzeyi kendiliğinden yavaş yavaş azalıyor. Özellikle sesli konuşunca direkt 50'ye çekiyor.

Çözüm
1741185542176.png

Ek olarak iletişim sekmesinden de "hiçbir şey yapma" seçeneğini işaretleyin. Yaptığınız işlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve mikrofon ses düzeyinizi kontrol edin. Aynı sorunu daha dün yaşadım ve bu şekilde çözdüm. (sadece bunu deneyin olmaz ise sürücülerinizi yükleyin ses geliştirmelerini etkinleştir seçeneği gelecektir. Benim de kulaklığım kendi ses kartını kullanıyor ama bu Windows ile ilgili bir durum kulaklıktan kaynaklı yapmıyor Windows'taki bu ayarlar kulaklığa etki ediyor.)

Edit : Windows update'lerinizi de kontrol edin varsa güncelleştirmeleri yapın. Yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatın ve ses geliştirmeleri kısmı gelecek mi tekrar kontrol edin. Aynı sorunu yaşadık hocam bu şekilde çözdüm. Ek olarak burada da çözümler dediğim şekilde anlatılmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı