AYT mi? TYT mi?Aslında Mikro > Toprak > Hız renk diye gidecektim ama o orta ikiyi sonraya bırakmayı düşünüyorum. Ağır mı kaçar? Acil 0'ım sadece 10 netim var.
AYT mi? TYT mi?
Acilin ilacını bitirdim yarıladım yaniAcilin ilacı ise çok iyi olur. Ama düz acil ise sonlara bırakılmalı. Acilin kendisi zordur.
Acilin ilacını bitirdim yarıladım yani
Hocam o zaman yavaştan 345 seviyesine geçmek gerek. 345 alın, sizi Orijinal / 3D seviyesine kadar çıkarır adamakıllı bitirirseniz. Yanına bir de Bilgi Sarmal problem kitabını çekersiniz.
345 kitabından uzak durduğun sürece her kaynak olabilir.TYT hocam.
Hocam elimde Hız renk 345 Toprak Acil Orjinal Mikroorjinal var başka alamam ailem çok var diyor. Problem olarak hepsi var ama elimde Mikroorjinal vb tüm fasikülleri var345 kitabından uzak durduğun sürece her kaynak olabilir.
Ben bilgi sarmal veya full önerebilirim full çok daha zordur bilgi sarmal ile devam edebilirsin.
O zaman tabii elindekilerle yetinmen en doğrusu ama her zaman çöp kitaplar çözmeyi önermem başta 345 olmak üzere.Hocam elimde Hız renk 345 Toprak Acil Orjinal Mikroorjinal var başka alamam ailem çok var diyor. Problem olarak hepsi var ama elimde Mikroorjinal vb tüm fasikülleri var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.