Milleni.com DNS sorunu

Bilalgz

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 yıldır mikrotk olarak Millenicom'u kullanıyorum. İnternet gerçekten tatmin edici hızda fakat anlam veremediğim bir sorun var.(Bu konunun aynısı başka forumlarda var fakat onlarla sıkıntım biraz farklı onun için yeni konu açıyorum) YouTube, Google gibi bazı sitelere tıkladığım anda giriyor ama bazı sitelere girmesi çok uzun sürüyor gelelim tuhaf kısma CS:GO'da oyuna girerken bazenleri Steam internet yok diyor ama ben CS:GO'ya girdiğimde sunucuya connect çekince 40-50 ms le oyun oynanıyor veya rekabetçi girince 1 saniye kesinti olmadan rekabetçi bitiyor. Steam'a bazen bu sıkıntı oluyor bazen de direkt her şey açılıp normal giriyorum.(Steam'a bağlanmadan oyuna girdiğimde oyuncuların Foto'su gözükmüyor) oyunlarda 0 kesinti olması galiba sorunun DNS'de olduğu anlamına geliyor. Çok DNS denedim sıkıntı da değişim yok.
Modemde arıza olamaz çünkü sıkıntı modemdedir diye kabloyu direkt bilgisayara takıp 2 gün kullandım biraz daha hızlandı ama sorun aynı. Mikrotik'de sıkıntı yok o kadar kesintisiz oyun oynadık.
Birşey indirirken başta bekliyor bağlanınca hızlıca indiriyor. Sıkıntıyı VPN'le çözdüm Türkiye serverlerine bağlanıyorum normal bir internete dönüşüyor ama VPN kullanarak yapamayacağım şeyler var bankaya girerken adresim bir anda değiştiği için giriş çok zor oluyor. Çok film izleyen birisi olarak Netflix'e girmiyor VPN kapatmamı istiyor. Steam'da sorunlar vb./VPN'siz kullanmak istiyorum
Lütfen yardım edin kime sorduysam değişik şeyler söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı