Milleni.com kullanıcı deneyimi

AhmetElz

Femtopat
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 9 aydır Millenicom kullanıyorum. Son 2 aydır internetim her akşam aynı saatlerde 3 MB indirme ve 500'lere varan ping le devam ediyor.
Her 2 günde bir arıza kaydı ve sorunu belirttiğim halde hattınızda herhangi bir problem yok sizden kaynaklı diyorlar açtığım arıza kayıtlarını da bir sonraki aradığımda kapatıldığını öğreniyorum ama bana herhangi bir geri dönüş yok benim arayıp öğrenmem gerekiyor.

35 MB'lik paketi kullanıyorum sabahları sıkıntısız olan internet akşam 6-7 arası berbat bir hale bürünüyor resmen sabah iyi olan modem neden akşam bozulsun ya da hattımda bir sıkıntı olsun ve her gün aynı saatlerde. Yani demek istediğim 6 ayı sıkıntısız ve ufak tefek sıkıntılarla geçti ama son 2 aydır bir sorun var ve çözemiyorlar ya da çözmüyorlar her ay 90 TL veriyorum yani bir avantajı da yok yani diger firmalara göre.

Millenicom'a geçmek isteyenlere diyecegim tek şey var o da eğer önceki sağlayıcınızda herhangi bir sorununuz yoksa geçin ama sorunlu bir alt yapınız varsa uzak durun çözemiyorlar sorunları. Türk Telekom'dayken hiçbir zaman bu şekil internet ve ping almamıştım bunu da belirteyim. Hep oyalama taktiği. Hat değerlerim de bırakıyorum, fikirlerinize açığım.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2020-10-30 225145.jpg
    Ekran görüntüsü 2020-10-30 225145.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 81
Millenicom taahatsüz diye biliyorum. Bence direkt değiştirin. Türknet veya Netspeed'e geçebilirsiniz.
Maalesef ülkemizde tüm ISS'ler böyle. Arkadaşım da Türknet'te sorun yaşadı hep ekiplerimiz ilgileniyor deyip bir şey yapmadılar 2-3 ay boyunca.
Ben de yaklaşık 4 aydır Netspeed kullanıyorum şimdilik sorun yaşamadım.
 
Türk Telekom altyapısı üzerinden 100 Mbps internete 124 TL ödüyorum. Hiçbir zaman download 93'ün, upload ise 8'in altına düşmedi. Benim tek kandırıldığım nokta modem 15 TL modem kiralama bedelini yazmamaları. Superonline adam gibi yazıyor "Modem kiralama bedeli dahildir." diye; Millenicom interneti 109 TL diye bağlatıyoruz o sırada öğrendik. Ne sitesinde, ne başka yerde daha önce rastlamamıştım. Niye modem kiralama bedelini sitelerine koymadıklarını sorudğumda ise "Herkes fiber internet almıyor, Türk Telekom altyapısı üzerinden fiber kullananlara 15 TL var denildi.
 
Taahhütsüz değil mi neden beğenmediğiniz ISS'yi kullanıyorsunuz?

Şans verdim denilebilir çünkü 6 ay falan sıkıntısızdı düzeltirler sandım ama yok aynı bugün NetSpeed'e basvurdum bakalım nasılmış oda olmazsa Türk Telekom dana başka çare yok.
Bu da sabah ve akşam internet farkları akşamları çok test yapmıyordum daha son zamanlarda hep aynı olduğundan.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20201021-150854.png
    Screenshot_20201021-150854.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 76

Geri
Yukarı